Označení a typ barvy
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Označení a typ barvy
Nevíte někdo označení a typ original barvy tmavé zelené metalízy na Lantře kombi 1.6 ´97 ? Potřebuju přestříknout kapotu tak jestli máte někdo jakoukoliv zkušenost (cena, prodejce, lakýrník) písněte. Severní česko
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu
- Reklama
tak origoš barvu bys měl mít na štítku ...
http://ukazto.com/img/barva.jpg
http://ukazto.com/img/barva.jpg
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
ja přijel do lakovny typek kuknul na to označení a podle toho věděl přesně o jakou jde barvu ...
+ měl barevne vzorníky od ruznych vyrobcu (včetně hyundai - přimo jen ty písmenka .. tak jen porovnal přesný odstin zda to sedí -vybledle od slunka atd...
+ měl barevne vzorníky od ruznych vyrobcu (včetně hyundai - přimo jen ty písmenka .. tak jen porovnal přesný odstin zda to sedí -vybledle od slunka atd...
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Mne stacili dve pismenka, tusim LH - stribrna Sandalwood Metalic.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak.. každá firma která se zabývá mícháním barev má vzorníky od většiny automobilek a podle těch dvou písmenek to musí bez problémů namíchat.. taky sem potřeboval něco stříknout, tak sem k nim zajel, ona paní namíchala vzoreček kterej mi prstem mázla na původní barvu, prej proto, že na sluníčku se to trošku změní, no měl sem z toho vítr, páč to bylo o dost světlejší, ale najedou to zmizlo.. to znamená, bylo to přesně to ono
Pokud ti to podle těch dvou písmenek nedokáže lakýrník namíchat, tak rychle pryč od něj
Pokud ti to podle těch dvou písmenek nedokáže lakýrník namíchat, tak rychle pryč od něj
-
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně že se bavíš Ale jo.. v poho.. vim že teď to mám spíš United Colors of Beneton A to ještě v další fázi bude nejspíš kapota a nárazník zelený Ale fakt.. předtim jsem měl u zadního okýnka jen takovej flíček co chtěl stříknout, nechal sem namíchat barvu a lakýra to hodil do rozstřiku a paráda.. nepoznal sem rozdílpsmuraj1 píše:Hele MartasZ, jseš si jistej, že to zmizlo? Nechci rejpat, ale máš to tam o dost světlejší
..jinak maj kluci pravdu takže potvrzuji výše uvedené
Jasný MartasZMartasZ píše:No hlavně že se bavíš Ale jo.. v poho.. vim že teď to mám spíš United Colors of Beneton A to ještě v další fázi bude nejspíš kapota a nárazník zelený Ale fakt.. předtim jsem měl u zadního okýnka jen takovej flíček co chtěl stříknout, nechal sem namíchat barvu a lakýra to hodil do rozstřiku a paráda.. nepoznal sem rozdílpsmuraj1 píše:Hele MartasZ, jseš si jistej, že to zmizlo? Nechci rejpat, ale máš to tam o dost světlejší
..jinak maj kluci pravdu takže potvrzuji výše uvedené
Kdybys viděl tu moji plečku, válel by ses smíchy (no, já z ní spíš brečím)..
Honza78
Hyundai Lantra 1994 1.8i - na prodej
Hyundai Lantra 1994 1.8i - na prodej