Nic proti ženskejm, ale...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti ženskejm, ale...
http://cafe.loveme.cz/video/zenska-v-autoservisu/ docela pěkný... škoda toho autíčka..
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
chudák to je, ale ta ženská asi taky celkem, jestliže opravu platil manžel tak ta musela dostat jmenDeBí píše:chudák pajero..
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Servis
Tak to mne přesvědčuje v tom,že jsouc už postarší pán s problémy s orientací v "prostoru"...např.dvakrát odřený disk o chodník...si nechám radši autíka na jámu zavézt servisákem,snad jsou na tohle pojištěni.I na technické kontrole jsem se vymlouval,že se jim tam netrefím,aspoň si sami hned ozkoušeli moje jedovaté brzdy
Getz UG 1341
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
nééé to my nééééDeBí píše:hej doufám že si o mě pak nebude mislet že taky takhle dopadnuM.a.d.y píše:chudák to je, ale ta ženská asi taky celkem, jestliže opravu platil manžel tak ta musela dostat jmenDeBí píše:chudák pajero..
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím