Převodovka
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Převodovka
Mám dotaz ohledně převodovky, zhruba od 40km/h výše v ní pěkně hučí, když vyřadím, tak se to dost zlepší.Má někdo zkušenosti s tímto problémem,popř. jak moc náročná je oprava a jestli to už někdo zkoušel opravit?
Lantra 1.5 GlSi, r.v.1992, najeto 186000km
Lantra 1.5 GlSi, r.v.1992, najeto 186000km
- Reklama
Hlavně aby to byla převodovka mě hučelo ložisko a taky všichni tvrdili že je to převodovka takže jsem dal novej olej a xeramic byl u odborníka na převodovky ten rekl že to jsou ložiska v ní a nakonec to bylo kolo tak pozor poznali to az na Kladně vrakovište a opravna Hyundai
Lantra kombi 1.6 84kw r.v.1996,Lantra 1.6 84kw r.v.1994,Fiat tipo 1.4 r.v.1990
Pravě že to šlo z prostřed a přivyšší rychlosti to vibrovalo celým autem já totiž vyměnil ložisko jen na jedné straně kotouče protože jsem nevěděl že jsou tam dvě a mechanik mě nic neřekl takže ta strana k motoru zústala špatna a ty vibrace se přenášely do celeho auta takže každý tipoval převodovku no kdybych jel na Kladno hned nemusel jsem shánět auto na dovolenou apod.
mě na Kladně v Hyundai vysvetlili že na kotouči je nalisovaný ložisko z obou stran takže jsou 2 hele nejsem automechanik tak nevím ale kamarád koupil synovi accenta a měnil kotouče a stálo ho to dost peněz právě kůli ložiskúm třeba napíše nekdo chytřejší
Sparrow píše:Hlavně aby to byla převodovka mě hučelo ložisko a taky všichni tvrdili že je to převodovka takže jsem dal novej olej a xeramic byl u odborníka na převodovky ten rekl že to jsou ložiska v ní a nakonec to bylo kolo tak pozor poznali to az na Kladně vrakovište a opravna Hyundai
Lantru mám teď u svýho kámoše mechanika na opravě a v sobotu mi říkal o ložisku v zadním kolu, že prý pěkně hučí, ale vůli má minimální.Zkusíme ho vyměnit a uvidíme,jestli to bude mít nějakej vliv.Určitě by to bylo lepší než shánět převodovku nebo ji spravovat.Díky za tip dám vědět jak to dopadlo.