![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nechám auto v garáži dokud se tato vlna nepřevalí....
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Prodavas 1,4 Tgdi?Tudy píše:To je hlavní důvod, proč i30 prodávám![]()
Ano Sarine, ten posledni odstavec je doslova a do pismene moje rec, vcetne toho "co na to ostatni"....sarin007 píše: Ale jinak bych si "zatím" auto podle reklamy nevybíral. Zkrátka co se mi líbí, to si koupim, ostatní mi můžou vlézt na hrb. Ono právě "co na to ostatní" je zakořeněné v naší české nátuře. Věřím, že mnoho lidí si koupí např. Škodovku jen proto, že co na to lidi nebo známí, kdyby si koupili něco jinýho. Budou říkat, jé to sis koupil blbě atak. Tak si koupí Škodu a mají jistotu, že jim okolí říká jak si koupili super. I když jim by vyhovovalo něco jinýho.
Tuhle reklamu nesnášímsarin007 píše:Naštěstí se na reklamy moc nedívam, i když na ty povedený někdy i rád (taková "sám si vlez do misky" je parádní).
Ono i tohle se mění. Když jsem si koupil první i30 FD, tak spíš než "to sis koupil blbě", tak byly dotazy "jak to jezdí", "není to šetření na úkor kvality?" - to se psal rok 2011sarin007 píše: Ale jinak bych si "zatím" auto podle reklamy nevybíral. Zkrátka co se mi líbí, to si koupim, ostatní mi můžou vlézt na hrb. Ono právě "co na to ostatní" je zakořeněné v naší české nátuře. Věřím, že mnoho lidí si koupí např. Škodovku jen proto, že co na to lidi nebo známí, kdyby si koupili něco jinýho. Budou říkat, jé to sis koupil blbě atak. Tak si koupí Škodu a mají jistotu, že jim okolí říká jak si koupili super. I když jim by vyhovovalo něco jinýho.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |