Vymena oleja v prevodovke santa fe II 2.4 benzin 4x4 141kw
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Vymena oleja v prevodovke santa fe II 2.4 benzin 4x4 141kw
Zdravim.chcel by som sa opytat na vymen7 oleja v automatickej precodovke na santa fe kod motora g4kj r.v.2012 141kw benzin ze pri kolkatich tisic km by sa mala menit aj s filtrom .teraz mam najazdene 134 tisic.a ze ci mate niekto tento model popripade mi este poradte preco mi prestala ist cuvacia kamera ale senzori idu.diky
- Reklama
- Richard555
Re: Vymena oleja v prevodovke santa fe II 2.4 benzin 4x4 141
Stejně jako výměna oleje v motoru "longlive" neprospívá motoru, tak i dodržování názoru na celoživotnostní náplň automatu, je jen marketingový tah určený pro firemní flotily a na životnosti automatické převodovky se negativně podpíše......
Píšeš že máš najeto 140kkm - tedy řekl bych, že je nejvyšší čas olej v automatu vyměnit. Optimální je měnit co 60000km.
Já u IX55 olej v automatu AISIN měnil jak jsem koupil tedy ve 120kkm. Bohužel je filtr prý blbě umístěn a nedá se k němu bez demontáže převodovky dostat ale až budu příště měnit olej , tedy v cca 180kkm takho nechám filtr vyměnit i za cenu složité výměny.....
Píšeš že máš najeto 140kkm - tedy řekl bych, že je nejvyšší čas olej v automatu vyměnit. Optimální je měnit co 60000km.
Já u IX55 olej v automatu AISIN měnil jak jsem koupil tedy ve 120kkm. Bohužel je filtr prý blbě umístěn a nedá se k němu bez demontáže převodovky dostat ale až budu příště měnit olej , tedy v cca 180kkm takho nechám filtr vyměnit i za cenu složité výměny.....
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Re: Vymena oleja v prevodovke santa fe II 2.4 benzin 4x4 141
Dakujem.ale pri tomto motore je to dost zlozite lebo len sviecky na tento model hyundai vymyslel tak mazane ze sa ich da kupit iba v hyundai kde stoji jedna presne 36 euroo co ma slak trafal..dam ho teda vymenit v servise s tym nech mi stary filter nechaju.a k tej cuvacej kamere ?? Viete mi nejako poradit??