Minisraz Rohlenka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Doufám Tommas33,že jsi pořídil nějaké fotečky. Vždyť ani nevíme jak vypadáš-tipuji tak 50kg,190cm,husté blond vlasy,hora svalů...nebo jsem se v nějaké drobnůstce spletl .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ty už jsi doma a prej já nerad jezdím rychle.Zvuk to má pěknej,ale s tím dáváním přednosti?Pěkně jsi ho vydusil ten co jel od Vyškovazaludnikrs píše:vita + tomas : co se stalo s odjezdem?nemel sem tam vic jak 3000rpm :X ze by to fakt trosku rvalo 16v
PS:Super pokec
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
tom: prisaham ze po dalnici sem nejel vic nez 100kmh ale jak sem dojel do pv zdalo se me jako by me lantricka rikala ze se chce projet protoze nejak strasne moc tahla,tak sem ju jeste protahl a ten od teho vyskova :X vsiml sem si ho trosku pozdejc no ale pohoda,taky mu ty svetla svitili jak bludičky 16v
Jiřa
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tommas33-přesně takhle jsem si tě představoval-jak jsem psal-hladce oholený na krátko střižený blonďák,50kg,190cm -přesný popis (Felotrona a Zaludnika samozřejmě znám )
Ale naprosto nejlepší fotografie jsou tyto dvě.Všimněte si prosím výrazu Radeho622,když sedí v hospodě nad prázdným stolem .... A teď porovnejte rozdíl,když před páníčka postaví plný talíř jídla Jak je ten svět hnedle veselejší ,viď Rade622 Jj.dobrému papáníčku,já také rozumím .
Ale naprosto nejlepší fotografie jsou tyto dvě.Všimněte si prosím výrazu Radeho622,když sedí v hospodě nad prázdným stolem .... A teď porovnejte rozdíl,když před páníčka postaví plný talíř jídla Jak je ten svět hnedle veselejší ,viď Rade622 Jj.dobrému papáníčku,já také rozumím .
Veselý svět
Borku ty nevíš všechno. Fotit se začalo teprve když ti, co přijeli včas byli po jídle. Já přijel později a tak jsem měl sólo pro tác a dva talíře, moučník nepočítaje. Ale jinak to jako pozdní večeře nebylo špatné, doktor se musí poslouchat.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Při tvém pozdním příjezdu už měli všichni ten blažený úsměv ,jen ty zamračený .Po přinesení plného tácu jídla,se ti obličej srovnal,jo. Ten šťastný výraz nad plným talířem je nádherný. Je vidět,že si umíš udělat radost.