Hujer píše:No my prijedeme asi 2 sonatkama,at trumfneme coupeckare!
no konečně minule jste mně zklamali s nějakým oranžovým dvoudveřačkem s polepeným samolepkami
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Hujer píše:No my prijedeme asi 2 sonatkama,at trumfneme coupeckare!
No o tom rozjizdeni u ohne bych se nerossiroval,pac tobe sme pomahali do vigvamu a tahli s tebou toho King-konga cos mel na zadech No a ja radci nesel ani spat a uklizel okolo ohniste!cypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
Já když si vzpomenu jak to přijelo za tmy a prej ,že přijel nějakej frájá ukájet svý velký ego,tak povídám ty vole a byste se z něj neposrali a von to prej Hujer s Mirkou ( ono to bylo od nich takový překvápko no!! ) Ale nezapomenu na Cipískovo obchod života karbánátek za celou bábovičku!!cypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
No jeste aby jste se ze me posrali,kdyz sem se prijel ukajet! To by se ten kemp musel prejmenovat,Smradavka by uz nestacilo.ivan píše:Já když si vzpomenu jak to přijelo za tmy a prej ,že přijel nějakej frájá ukájet svý velký ego,tak povídám ty vole a byste se z něj neposrali a von to prej Hujer s Mirkou ( ono to bylo od nich takový překvápko no!! ) Ale nezapomenu na Cipískovo obchod života karbánátek za celou bábovičku!!cypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
No večer na zádech gorilu a druhý den jízda zručnosti klobouk dolů a k tomu ještě se Sonátou!! To byl super zážitek!! A korát mi štve ,že jsem si to nenatočil To by byl důkaz jakej je Cipís frajer!!Hujer píše:No o tom rozjizdeni u ohne bych se nerossiroval,pac tobe sme pomahali do vigvamu a tahli s tebou toho King-konga cos mel na zadech No a ja radci nesel ani spat a uklizel okolo ohniste!cypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
No jestli mel na zadech prvni vecer gorilu,tak pak ten druhej toho King-konga!ivan píše:No večer na zádech gorilu a druhý den jízda zručnosti klobouk dolů a k tomu ještě se Sonátou!! To byl super zážitek!! A korát mi štve ,že jsem si to nenatočil To by byl důkaz jakej je Cipís frajer!!Hujer píše:No o tom rozjizdeni u ohne bych se nerossiroval,pac tobe sme pomahali do vigvamu a tahli s tebou toho King-konga cos mel na zadech No a ja radci nesel ani spat a uklizel okolo ohniste!cypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
Nákej veselej dneska!! Ono Tě to přejde!!!Hujer píše:No jeste aby jste se ze me posrali,kdyz sem se prijel ukajet! To by se ten kemp musel prejmenovat,Smradavka by uz nestacilo.ivan píše:Já když si vzpomenu jak to přijelo za tmy a prej ,že přijel nějakej frájá ukájet svý velký ego,tak povídám ty vole a byste se z něj neposrali a von to prej Hujer s Mirkou ( ono to bylo od nich takový překvápko no!! ) Ale nezapomenu na Cipískovo obchod života karbánátek za celou bábovičku!!cypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
Tak to je trefa, sakra chvilku jsem tu nebyl a hned se tady takhle rozjíždíte... Hele je to sice sranda číst, ale pokračujte eventuelně v pokecu, jestli bude zájem přesunu tam část výše uvedené diskuze. Jinak srandě a srazu zdar LukinoHujer píše:Meli by jsme prestat zasirat vlakno nebo dostanem sprdana! Jo sem, zejtra do naposled do haku a vetcina restu je zdelana!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |