Chasnik píše:Axel.Foley píše:
Hlavně si hlídej intervaly regenerace DPF, aby jsi po servisu nedopadl jako já.
a aky je interval pre DPF ? a ako si dopadol v servise ?
Moderátor: Moderátoři
Chasnik píše:Axel.Foley píše:
Hlavně si hlídej intervaly regenerace DPF, aby jsi po servisu nedopadl jako já.
Podle čeho poznáváš, že pobíhá regenerace?Axel.Foley píše:Díky za upozornění, budu si to hlídat. Jedna proběhla právě dnes.
Díky za info, zkusím se na to zaměřit. Je fakt, že zatím jsem nezaznamenal nic, co by mě při jízdě (aniž bych musel sledovat budíky) trklo, že běží regenerace. Ono u toho automatu se to hůř poznává, všechno běží víc jako samo (např. ty meziplyny nepostřehneš, protože tady žádný nejsou, u manuálu by mě to trklo hned, když bych vyřadil, chtěl dát jinou rychlost a motor by se ještě držel v otáčkách), ale bod 1 bude asi nejvíc jasný pro odhalení Je fakt, že tam mohli dát nějakou kontrolku, že regenerace právě probíhá, určitě by tím nic nezkazily.Axel.Foley píše:sarin:
1. při brzdění motorem / sundání nohy z plynu při zařazené rychlosti nespadne ukazatel okamžité spotřeby do nuly
2. okamžitá spotřeba se drží kolem 7 - 10 l/100 při klidné jízdě, když spěcháš i víc
3. vlažné meziplyny
4. smrad hořícího plastu za autem, když zastavíš počas rege
hodně šťastných a spokojených kilometrů ti přeji...synerb píše:AXEL...jsem ani netušil, že mám autí nové generace...vše co popisuješ - černá zrcátka, černé čalounění, nápis na B sloupku, to vše mám Začnu na něj být pyšný
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |