Hlava, tesnenie

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

Odpovědět
kopir
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Hlava, tesnenie

Příspěvek od kopir »

Pánové, stráca sa mi voda z nádržky, nikde na hadiciach som nezaznamenal únik a podľa mierky na oleji mi stúpla hladina, z výfuku mi ide biely dym, to pravdepodobne značí, že buď mám v prdeli tesnenie pod hlavou, alebo prasklú hlavu. Začalo to pred zimou, ked som tam dolieval modrý etylenglykol OMW. Vo štvrtok to veziem do servisu. Povedali my, že musia dať v každom prípade nové tesnenie, ktoré som už objednal 2000,- Sk ale povedali i to, že musím pred tým než to dajú dohromady dať hlavu na pretlak a zrovnať plochu, lebo ževraj ak dám dole hlavu a potom nové tesnenie, nebude to sedieť a počase môžem meniť tesnenie znovu, na pretlaku mi zistia i to či je hlava v poriadku. Je potrebné to dať prebrúsit, zarovnat ? Dá sa voľným okom zistiť či je hlava prasklá, alebo to treba dať na pretlakovú skúšku ? Za vaše uvážené a skúsené rady vopred ďakujem.
Obrázek
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
Reklama

autopb
*
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlava, tesnenie

Příspěvek od autopb »

kopir píše:Pánové, stráca sa mi voda z nádržky, nikde na hadiciach som nezaznamenal únik a podľa mierky na oleji mi stúpla hladina, z výfuku mi ide biely dym, to pravdepodobne značí, že buď mám v prdeli tesnenie pod hlavou, alebo prasklú hlavu. Začalo to pred zimou, ked som tam dolieval modrý etylenglykol OMW. Vo štvrtok to veziem do servisu. Povedali my, že musia dať v každom prípade nové tesnenie, ktoré som už objednal 2000,- Sk ale povedali i to, že musím pred tým než to dajú dohromady dať hlavu na pretlak a zrovnať plochu, lebo ževraj ak dám dole hlavu a potom nové tesnenie, nebude to sedieť a počase môžem meniť tesnenie znovu, na pretlaku mi zistia i to či je hlava v poriadku. Je potrebné to dať prebrúsit, zarovnat ? Dá sa voľným okom zistiť či je hlava prasklá, alebo to treba dať na pretlakovú skúšku ? Za vaše uvážené a skúsené rady vopred ďakujem.
URČITĚ JI NECH NATLAKOVAT A ZAROVNAT NA TOM NEUŠETŘÍŠ,ALE 2000,- za těsnění to je pozlacené ne?
kopir
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopir »

prečo by malo byť ozlátené, veď v auto kelly stojí těsnění hlavy válců VICTOR REINZ 1396,- Kc a to je asi 1800,-Sk cena je v poriadku.
Obrázek
vipe

Re: Hlava, tesnenie

Příspěvek od vipe »

kopir píše:Pánové, stráca sa mi voda z nádržky..... Dá sa voľným okom zistiť či je hlava prasklá, alebo to treba dať na pretlakovú skúšku ? Za vaše uvážené a skúsené rady vopred ďakujem.
Tak to si ji nech určitě natlakovat ať máš jistotu a s tím přebroušením to je na zvážení pokud bude vyžraná nebo prohlá tak zajisté, chce to přeměřit, něco sakra rovnýho (radeko nebo lapovací desku) a hned vidíš. Nech to na nich máš na to záruku a oni se tim krejou že jim to těsnění nepoteče, proto udělaj vše pro to aby to tak bylo a mohly tu záruku dát. :wink:
Dastin

Příspěvek od Dastin »

Pokud je nějaký náznak, že by došlo po smontování k opětovnému úniku chlaď. kapaliny, tak je lepší to nechat v každém případě přebrousit a je klid.
*

Příspěvek od vašek.63 »

http://212.158.148.104/katalog/prilohy/ ... 000065.jpg
Katalogové číslo Číslo a název skupiny Název zboží
61-53290-00 70 - Reinz -těsnění

Ceny bez DPH

MO Cena : 1,372.00 Kč
Vaše cena : 1,372.00 Kč
Reinz -těsnění - logo
Tento výrobek se momentálně nenachází na žádném z našich skladů.
Informace o možnosti jeho dodání získáte na telefonním čísle 251 000 111.
Auto štangl
autopb
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autopb »

kopir píše:prečo by malo byť ozlátené, veď v auto kelly stojí těsnění hlavy válců VICTOR REINZ 1396,- Kc a to je asi 1800,-Sk cena je v poriadku.

original hyundai máme za 1300,-

a náhradu která je kvalitově stejná jako victor za 731,-

proto se mi to zdá drahý

AUTOPB
náhradní díly

autopb@centrum.cz

www.auto-pb.infohelp.cz
kopir
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopir »

autopb píše:
kopir píše:prečo by malo byť ozlátené, veď v auto kelly stojí těsnění hlavy válců VICTOR REINZ 1396,- Kc a to je asi 1800,-Sk cena je v poriadku.

proto se mi to zdá drahý

AUTOPB
náhradní díly

autopb@centrum.cz

www.auto-pb.infohelp.cz
Do prčic, škoda, že si až s Klatova rád bych sa došel podívat na tie ceny, lebo kukam, že u nás na tom sakramentsky zarábajú.........POČUJETE, NAŠI SLOVENSKÝ PREDAJCOVIA, AKÉ CENY SÚ U NICH ????? Toto my vysvetlite.. :evil:
Obrázek
autopb
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autopb »

kopir píše:
autopb píše:

proto se mi to zdá drahý

AUTOPB
náhradní díly

autopb@centrum.cz

www.auto-pb.infohelp.cz
Do prčic, škoda, že si až s Klatova rád bych sa došel podívat na tie ceny, lebo kukam, že u nás na tom sakramentsky zarábajú.........POČUJETE, NAŠI SLOVENSKÝ PREDAJCOVIA, AKÉ CENY SÚ U NICH ????? Toto my vysvetlite.. :evil:

není problem ti to poslat na dobírku
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Motory“