neví někdo jak je to možné, cos tím ?
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
A co uvidím, motor je přeci zahřátej na provozní teplotu, a je jedno jestli najedu 50, 100, 200 km, po 200 km bude hladina oleje přesně tam kde byla předtím, jde o to že najedu 9000 km a nevezme to ani kapku oleje ! Přitom šlape všechno jak má, spotřeba 5,5 lAxel.Foley píše:Jura2: Taky bych to viděl na benzín. Zkus ujet nějakých 200 - 300 km v kuse, ať se pořádně prohřeje motor, a uvidíš.
Axel.Foley píše:Jura2: Promiň, že jsem ti odpověděl. "Miluji" uživatele, kteří místo poděkování akorát řvou - na to opravdu nejsem zvědavý.
samozřejmě používám jen a jen olej A3/B3soban píše:Olej nemůže přibývat!!!
Takže se něco dostává do oleje - pokud používáš tu parodii na olej (ll A1/B1 A5/B5), tak vyměň olej za pořádný kvalitní (A3/B3) a nebude to dělat....
motor nepodtáčím, jezdit umím, je to moje 7 auto, mám najeto asi 800 000 km,copper5252 píše:ahoj olej se ti ředí benzine , když pišeš spotřebu 5.5 l tak předpokládám že motor podtáčíš což není vubec dobré ,a tím padem se ti do oleje dostává benzin ,pak ti připadá že olej přibývá , ale vlastně se jen naředí benzinem a tím padem ti stoupne hladina oleje
kolik máš celkem najeto ? auto kupované nové ? nebo starší ? jaky olej používáš ?
ty burane ! co sem lezeš, 9000 km ročně jezdím tímtobarny píše:800 000:9000=88 rokú
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |