Zdravím fórum a všechny lidi tady,
Pár měsíců se dívám po autech nove generace dejme tomu od roku 2015 a strašně mne láká koupě nove i20ky rok 2015 a víš, je mi jedno jestli to bude 1.2ka nebo 1.4ka.
Zajímá mě váš názor proč si hyundai i20 koupit/nekoupit.
Přemýšlím o novém autě,maximálně, aby mělo najeto do 10 000 km.
Rád bych se dozvěděl jestli za tu cenu to auto stojí
Jestli už tu tahle otázka někde je. Tak se omlouvám adminovi. Děkuji za rady
Je i20ka správný a rozumný kup?
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- Reklama
Re: Je i20ka správný a rozumný kup?
Zatím ujeto 30tkm a krom nekřesťanských cen za garančky OK. Jen při výběru 1,2 doporučuji tu silnější, dělala se ve dvou verzích. A hledej pokud možno tu největší výbavu za malý peníz . Kupovali jsme předváděčku , mělo to naběháno 2500km a nebylo to ani poznat.
I20 White 2015
Díky za odpověď, můžu se jenom zeptat za kolik jste kupoval a jakou výbavu ?honzino píše:Zatím ujeto 30tkm a krom nekřesťanských cen za garančky OK. Jen při výběru 1,2 doporučuji tu silnější, dělala se ve dvou verzích. A hledej pokud možno tu největší výbavu za malý peníz . Kupovali jsme předváděčku , mělo to naběháno 2500km a nebylo to ani poznat.
zdravím , I20 s motorem 1,2 je dostačující na běžný provoz /nákupy,do práce a tak/.Vyhovující pro trvalé ježdění ve dvou až třech lidech .Pokud se naloží 5 lidma ,kufr a spustí klimatizace v horkém počasí ztratí výkon a můžeš podřazovat šlapat na plyn a udělá max 60km/hod , což je v provozu mimo obec kde se nedá předjet průšvih.V servise mě bylo vysvětleno , že to normální a vyžaduje to ekologie provozu /vyhodnocování splodin a tak /. Už ji mám 4roky a jinak spokojenost . Dobře vychází poměr cena / výkon , ale příště bych šel do 1,4 .
Tomu moc nevěřím, Jeli jsme ve třech Chorvatsko a klima jela nonstop. Spotřeba 7l na 100 a rozhodně jsme nebyli brzdou provozu. Při jízdě kolem komína to bere 5,5l na 100km
To Gajdy
Nákup byl 225tkč, najeto 4500km a staré to bylo 4 měsíce. Výbava jen klima a lepší rádio. Takže celkem holátko.
To Gajdy
Nákup byl 225tkč, najeto 4500km a staré to bylo 4 měsíce. Výbava jen klima a lepší rádio. Takže celkem holátko.
I20 White 2015
Zdravím,
přemýšlíme o nové i20 pro mamku. Byli jsme u prodejce v Praze, svezení s autem bylo fajn, motor mě nepřišel špatný 1,2 55KW by na cesty do obchodu a občas do města mohl stačit, případně sáhneme o pár koní víc, pokud ještě bude k sehnání.
Chci se ale zeptat, na to co jsem se zeptat nebo podívat zapomněl a to kryt pod motorem, jestli tam alepsoň nějaký nebo částečný je (případně zda má cenu to koupí nějakého v budoucnu řešit) a jaká je ta manuální klima, případně jestli je ještě něco o čem třeba popřemýšlet.
Předem díky
přemýšlíme o nové i20 pro mamku. Byli jsme u prodejce v Praze, svezení s autem bylo fajn, motor mě nepřišel špatný 1,2 55KW by na cesty do obchodu a občas do města mohl stačit, případně sáhneme o pár koní víc, pokud ještě bude k sehnání.
Chci se ale zeptat, na to co jsem se zeptat nebo podívat zapomněl a to kryt pod motorem, jestli tam alepsoň nějaký nebo částečný je (případně zda má cenu to koupí nějakého v budoucnu řešit) a jaká je ta manuální klima, případně jestli je ještě něco o čem třeba popřemýšlet.
Předem díky