![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale je možné, že ten olej třeba splňuje i A3, akorát to tam není napsáno. Ale není to poprvé, co má servis řečí jak opica blech o přineseném oleji a přitom se ukáže, že v tom sami mají hokej...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Regolo píše:V sobotu 30.06, jsem taky daval auto na garancni prohlidku po 10 000 km v Butovicich. Jelikoz jsem pozde precetl zpravu od Repraku tak olej byl ze servisu. Alespon jsem se domluvil na priste, ze opravdu je mozny privezt vlastni olej stejne znacky a typu, ze jeste mam Vas, konkretne Repraka, skutecne jmeno jsem tak nejak vedel, mame oba stejneho prodejce. Fotku faktury prikladam. Dali mi i nejakou slevu na olej, pry ale priste bez ni, tak to tedy trochu nechapu, vlastni olej jde, ale dat odpovidajici slevu aby clovek to nemusel resit, tak to ne. Jelikoz mne rekli, ze puvodne uvazovana vymena po 15 000km pada a bude po 10 000 km, tak tedy prejdu na vlastni olej od Shellu i s praci to neni ani cena jedne nadrze + projizdka do Prahy jednu za 4-5 mesicu, to jde.
Celkem jednani bylo solidni, napriklad skrtli mne cenu za serizeni geometrie. Ja jsem totiz po "vzoru" Deegra trochu poskodil jeden disk a byl mne meneny, cca po 8500 km v servisu v Teplicich, alespon jsme mel pripojisteni rafku a pneu bez spoluucasti, takze pouceni na priste ale alespon to tak neboli. Tam mne udelali i geometrii, kterou mne tedy v Butovicich udelali znovu i po upozorneni, ze ji jiz mam. Pri placeni tedy byla stornovana.
Dale jsem resil jednu zalezitost s tempomatem, o ktere jsem jiz psal. Pokud jedu na tempomat napriklad 100 km/h, zrychlim pedalem plynu, pak pedal plynu pustum, auto zacne spomalovat, ale tesne u nastaveneho limitu trochu zrychli a tedy cukne. Je to docela znatelny. U predchoziho 1.6 GDI nebo Fastback 1.0 TGDI, co jsem mel puceny to nedela. Servis nic nezaznamenal mam to pry sledovat, ale prodejce tvrdi, ze u silnych motoru je to normalni vec, ktera u beznych se neprojevuje. Mne se to nezda a i Deegr psal, ze nic takoveho nepozoroval. Tak pokud by nekdo z Vas by to mohl zkusit a napsat jsem na forum, byl bych vdecny.
Zitra vyrazime s rodinou do Italii se zastavkami v Rakousku a na severu Italie, tak mne cekaji alpske cesty s peknymi zatacakami a stridanim prevyseni po Rakousku, Slovinsku a Italii.
Je to verejny prispevek, vse uvidis i bez prihlaseni/uctu na FB, staci se prokliknout.Axel.Foley píše:Je fajn, že jsi si užil okruh. Nešlo by dát pár fotek sem? Xichtoknihu nepoužívám a nemám rád.
Švestky zamrzí...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |