Ahojte Santaci,
Nejde mi zapnut tempomat. Akoze zapnem ho, ale nejde mi zapnut coast set na volante. Poradi mi niekto co s tym je? Dakujem
Tempomat
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
- Richard555
Re: Tempomat
Předpokládám, že máš tempomat podobný, či skoro stejný jako já v IX55 - na volantu on-off, set, res, cancel....
Já mám taky s tempomatem občas problém, nejde zapnout, nebo nejde nastavit - sem tam...... Mě pomůže sundat airbag a rozebrat ve volantu všechna spojení mezi tlačítky a tím bubínkem se spirálou vedení. Zatím. Ale nejspíš budu muset ten bubínek vyměnit, tzn. volant dolů nejspíš s pomocí stahováku.....
Jinak to, že před zapnutím tempomatu musíš zabrzdit, aby systém se ujistil, že spínač brzdového světla je OK, víš!? (typicky odjezd od dálniční pumpy - rozjíždíš se plynule a chceš zapnout tempomat a nejde to - musíš ťuknout na brzdu)
Já mám taky s tempomatem občas problém, nejde zapnout, nebo nejde nastavit - sem tam...... Mě pomůže sundat airbag a rozebrat ve volantu všechna spojení mezi tlačítky a tím bubínkem se spirálou vedení. Zatím. Ale nejspíš budu muset ten bubínek vyměnit, tzn. volant dolů nejspíš s pomocí stahováku.....
Jinak to, že před zapnutím tempomatu musíš zabrzdit, aby systém se ujistil, že spínač brzdového světla je OK, víš!? (typicky odjezd od dálniční pumpy - rozjíždíš se plynule a chceš zapnout tempomat a nejde to - musíš ťuknout na brzdu)
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Re: Tempomat
Uz aj to som skusal presne ako si napisal a stale nejde nastavit rychlost. Len ide zapnut a hotovo. Ale dakujem za radu.