navigce android
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
navigce android
Ahoj heldám najkou navigaci ofline pro android aby umněla zaznamenat trasu bod po bodu automaticky protě aby byla schopna uložit trasu kde jsem jel
zatím jsem nic funkčního nenašel
díky za pomoc
zatím jsem nic funkčního nenašel
díky za pomoc
I20 Active T-GDI 88kw 2016
--------------------------------------------------------------
Nepřeji si aby na moje příspěvky reagoval Mirus30 !!!
a Axel.Foley ! Vendelín ! only_one ! a slabostka!!!!
- Reklama
Re: navigce android
Ahoj, neni to vylozene navigace, ale pri sportovani jsem pouzival pro zaznam trasy appku "My Tracks", je to primo od Googlu. Nevim v jakem stavu je to nyni, uz nejaky ten patek nepouzivam.
Hyundai i30 kombi 1.4 T-GDi/103 kW, Tricolor, 5/2018, Ara-blue
navigce android
Tohle presne dela Waze po prihlaseni k uctu. Na webu najdes pak vsechny svoje jizdy. Ale je to online.
Mozna bych zvazil nejaky datovy balicek. Neni to zas takove mnozstvi dat a cena.
Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk
Mozna bych zvazil nejaky datovy balicek. Neni to zas takove mnozstvi dat a cena.
-
pravě že mi jde oto aby to bylo offline zatím testují sigic tak uvidím
třeba tuhel funkci maji garminy pro turistiku tedy ty do ruky
třeba tuhel funkci maji garminy pro turistiku tedy ty do ruky
I20 Active T-GDI 88kw 2016
- Richard555
Vím určitě, že ve formátu gpx zaznamenával trasu Trekbuddy je to offlinová spíš turistická navigace - nejde přímo jednoduše navigovat - ukazuje ti buď tvou pozici na mapě, nebo spoustu info o rychlosti směru výšce, průměrné rychlosti azimutu atd. pohybu.
Mám pocit že i Mapfaktor - kompletní offline navigace s možností využívat mapy Openstreetmap - zdarma , nebo od Tomtom placené, tak tam je také možnost ukládat si trasu.
Já teď používám Waze a za 2hod. cestu na chalupu mi spolkne asi 20 mb, což není vůbec moc .....
Samozřejmě pro cizinu mám offline navigaci....
Mám pocit že i Mapfaktor - kompletní offline navigace s možností využívat mapy Openstreetmap - zdarma , nebo od Tomtom placené, tak tam je také možnost ukládat si trasu.
Já teď používám Waze a za 2hod. cestu na chalupu mi spolkne asi 20 mb, což není vůbec moc .....
Samozřejmě pro cizinu mám offline navigaci....
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
navigce android
Proc pro cizinu offline, kdyz to v EU stoji stejne jak v CR?
- Richard555
jo máš pravdu, ale je to síla zvyku
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Ja som teraz cestou do Bulharska išiel cez Maďarsko a Srbsko a v Srbsku som bol offline, keďže 1 MB podľa môjho operátora by stál 9€...prdlik píše:Proc pro cizinu offline, kdyz to v EU stoji stejne jak v CR?
Takže celé Maďarsko mobilný hotspot, Srbsko offline a celé Bulharsko opäť auto spárované s mobilom. Vstávaná autonavigácia funguje veľmi dobre, v Bulharsku som bol asi dvesto km na Waze cez Android auto a tesne pred cieľom som mal na palubnom displeji vstavanú navi a na 8" v strede Waze a do cieľovej ulice ma Waze navigoval inou odbočkou, ako vstavaná navi. Bola to sranda ako tie dva ženské hlasy hovorili takmer súčasne "odbočte vľavo" a "choďte rovno". Inak tých cca 900 km (nerátam Srbsko) mi cuclo asi 50 MB dát, z toho Waze presne 17,1 MB...
HYUNDAI TUCSON HEV 169 kW (1,6T-DGi, Style + DizajnPack+SmartSense)
[https://www.spritmonitor.de/en/detail/1472293.html]
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
Ako si spokojný so spotrebou na takej dlhej trase? Podľa údajov do 6 litrov? Dával si Srbsko okolo 120? Dik....
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
Ahoj Helou.helou píše:Ako si spokojný so spotrebou na takej dlhej trase? Podľa údajov do 6 litrov? Dával si Srbsko okolo 120? Dik....
Včera sme sa vrátili takže sa chystám napísať dojmy. Ale na tvoje otázky, len v krátkosti:
- spotreba pri plne obsadenom aute a plnom kufre bola pri presne 2800 km rovných 6,0 podľa PP. Pritom ak by som nestál celkovo 7,5 hodiny na hraniciach (1,5 h na HUN/SRB, 2 h na SRB/BUL a naspäť podobne), vychádzala mi celková spotreba na 5,7. Tých vyše sedem hodín posunovania na hraniciach išlo do spotreby a dvakrát mi riadne smrdela aj spojka a pritom som sa snažil mať maximálne zaradené "P" a minimálne v "D1"...
- v Srbsku je oficiálne na dialniciach 120, ale od hranice (Rozke/Horgoš) až po Niš sú stále tabuľky s označením 130 km/h. Takže Maďarsko na tepmpomate 135, Srbsko tiež a Bulharsko tempomat 140 km/h (tak ako majú povolené). No včera za Budapešťou smerom do Bratislavy som sa niekoľko km "vliekol" za dvojicou passatov s rakúskymi značkami na 3000 ot/min na sedmičke, to ťahá 170 km/h Viac poznatkov napíšem do sekcii o svojom aute...
HYUNDAI TUCSON HEV 169 kW (1,6T-DGi, Style + DizajnPack+SmartSense)