Tuning Sonata Y2 2.0 16V
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Re: sonata
Hujer: abychom se vratili k původnimu tématu .. kde mam nafocene ty 2 modely prahu + přední návlek ?? + ceny ??? jakože penize ke dnešnímu dni nemám, ale na fotku se podívat můžu [/quote]
Ja to nestiham,sem dva a pul tejdne marodil a papal antibiotika a ted pro zmenu 14 zdelaval resty a pomahal clenum v klubu s opravama jejich Hcek.Jo a dneska v 5.30h odjizdim v daly smer Italie na lyze tak PA PAAAAAAAAAAAA!
Ja to nestiham,sem dva a pul tejdne marodil a papal antibiotika a ted pro zmenu 14 zdelaval resty a pomahal clenum v klubu s opravama jejich Hcek.Jo a dneska v 5.30h odjizdim v daly smer Italie na lyze tak PA PAAAAAAAAAAAA!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Reklama
Tak myslim že tohli by se vám mohlo líbit Hlavně Standovi
http://www.sonataspeed.com/members/memb ... mberID=260
http://www.sonataspeed.com/members/memb ... mberID=260
Sonata Y2 2.0i 16V DOHC
Koukam ze jsem tu zas chvilku nebyl a tady se rozjela debata jak pendolino a na sraz bych moooc rad ale nejak budu tu svoji mrchu rozhejbat nejezdim s ni uz od zari no a musim se vam pochlubit s dalsim prirustkem do rodiny a tim je dalsi sonata. No proste mi ty auta prirostly k srdci vic nez nejaka skudka bo jina auta.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Stando,jestli je kromě té známé černé Sonaty,tvoje i ta stříbrná,tak se s parkováním nemažeš .Usuzuji podle toho,že ta prdlavka od Fordu,co stojí vedle,má stříbrnou barvou vydřené pruhy i přes střechu .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ahoj Borku mas pravdu s parkovanim se nemazu, ale kdybych tu Pumu odrel, musel bych si ji opravit, ta taky patri do rodiny a je to velkej milacek moji snoubenky tak pozor Jiste ji to budes muset nejak vysvetlit, precetla si to taky a "prdlavka" se ji nelibi. Rad bych te upozornil ze ta "prdlavka" dela stovku za 6.5 vteriny je to takova šelmička. Ma to chip, kratky prevodovy stupne a 1,7 16V vytlaci 105kW myslim ze se zadny kupe z hyundai klubu nemuze s tou "prdlavkou" srovnat ale ja jsem a budu vernej a prvzdy pri znacce Hyundai ale zaroven pri svoji snoubence takze asi vite vsichni jak ne???
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Čau Stando,kdybych věděl,že je vaše,tak bych si to nedovolil tak nazvat .Prdlavka-to jako,že je to pěkné auto(snad to zachráním u přítelkyně),ale uvnitř malinkaté.
Jen pro Rybu-ta vlastní platforma je blbost.Každý ví,že je to Fiesta (stejně jako píšeš-Corsa x Tigra),pokud někdo bude tvrdit že ne,tak ať mrkne do jakéhokoliv katalogu nebo přímo dovnitř Pumy .A Stando,6,5vt -pohupovat se mnou můžeš,ale točit nééééééééé .S 1,4 motorem-11,9s ,s nejsilnější 1,7l(92kW)-beru 9,2s-to už není špatné.ˇUž tak toho má ta 1,7l dost,ale dobře ať nežeru s tvým čipem 105kW a s krouťákem 157N.m-pohoupej mě na 8 s a já uvěřím . Soused ji má také-1,7l,autíčko živé,ale v zatáčkách je to Fiesta jako vyšitá .Když se to začalo naklánět a nervózně vrnět,tak se přiznám,že jsem sevřel půlky. I on uznal,když jsem ho stejnou trasu svezl já,že zatáčky se s Tiburonem dají řezat rychleji a bez kroucení a ustřelování zadku.Ale jinak dobrý,ještě jednou zdravím k Standom. Doufám,že na sraz přijedeš se svým mafiánským(tím myslím černým,abych neurazil )vozem.
Jen pro Rybu-ta vlastní platforma je blbost.Každý ví,že je to Fiesta (stejně jako píšeš-Corsa x Tigra),pokud někdo bude tvrdit že ne,tak ať mrkne do jakéhokoliv katalogu nebo přímo dovnitř Pumy .A Stando,6,5vt -pohupovat se mnou můžeš,ale točit nééééééééé .S 1,4 motorem-11,9s ,s nejsilnější 1,7l(92kW)-beru 9,2s-to už není špatné.ˇUž tak toho má ta 1,7l dost,ale dobře ať nežeru s tvým čipem 105kW a s krouťákem 157N.m-pohoupej mě na 8 s a já uvěřím . Soused ji má také-1,7l,autíčko živé,ale v zatáčkách je to Fiesta jako vyšitá .Když se to začalo naklánět a nervózně vrnět,tak se přiznám,že jsem sevřel půlky. I on uznal,když jsem ho stejnou trasu svezl já,že zatáčky se s Tiburonem dají řezat rychleji a bez kroucení a ustřelování zadku.Ale jinak dobrý,ještě jednou zdravím k Standom. Doufám,že na sraz přijedeš se svým mafiánským(tím myslím černým,abych neurazil )vozem.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
-
- Kontaktovat uživatele:
Však počkej až nasadim správný kola a uvidímeStandaK píše:Ahoj Borku mas pravdu s parkovanim se nemazu, ale kdybych tu Pumu odrel, musel bych si ji opravit, ta taky patri do rodiny a je to velkej milacek moji snoubenky tak pozor Jiste ji to budes muset nejak vysvetlit, precetla si to taky a "prdlavka" se ji nelibi. Rad bych te upozornil ze ta "prdlavka" dela stovku za 6.5 vteriny je to takova šelmička. Ma to chip, kratky prevodovy stupne a 1,7 16V vytlaci 105kW myslim ze se zadny kupe z hyundai klubu nemuze s tou "prdlavkou" srovnat ale ja jsem a budu vernej a prvzdy pri znacce Hyundai ale zaroven pri svoji snoubence takze asi vite vsichni jak ne???
Borku mas pravdu s tou fiestou je to na stejnym podvozku ale ta nase ma sport pruziny i tlumice tak se jako klasicka fiesta nechova. Je to trosku v zatackach neohrabane auticko, ale ta accelerace tam proste je a to se neda ty Pume uprit. Priznam se ze jsem trochu zkreslil cas zrychleni , nicmene ji malokdo ujede. Nezapomen ze jsem psal kratka prevodovka to je ten moment kdy se casy zrychleni mezi normalni Pumou a nasi lisi
-
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt že tahle Puma má brutální zátah v celym spektru otáček, to musim potvrdit, páč sem to párkrát pocejtil na vlastní kůži.. je to dobrá raketka a fakt z našich členů by ji pojeli jen Scoupečkáři s turbínou.. Moje Coupe je moc těžký.. ale zkusíme to, že jo Stando.. jen co bude kára srovnaná a nasadíme ten správnej rozměr pneu