![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ja to nestiham,sem dva a pul tejdne marodil a papal antibiotika a ted pro zmenu 14 zdelaval resty a pomahal clenum v klubu s opravama jejich Hcek.Jo a dneska v 5.30h odjizdim v daly smer Italie na lyze tak PA PAAAAAAAAAAAA!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Však počkej až nasadim správný kola a uvidímeStandaK píše:Ahoj Borkumas pravdu s parkovanim se nemazu, ale kdybych tu Pumu odrel, musel bych si ji opravit, ta taky patri do rodiny a je to velkej milacek moji snoubenky tak pozor
Jiste ji to budes muset nejak vysvetlit, precetla si to taky a "prdlavka" se ji nelibi. Rad bych te upozornil ze ta "prdlavka" dela stovku za 6.5 vteriny je to takova šelmička. Ma to chip, kratky prevodovy stupne a 1,7 16V vytlaci 105kW myslim ze se zadny kupe z hyundai klubu nemuze s tou "prdlavkou" srovnat
![]()
ale ja jsem a budu vernej a prvzdy pri znacce Hyundai ale zaroven pri svoji snoubence takze asi vite vsichni jak ne???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |