Jó kdyby jenom z jedný, co vim, tak už byli rádi ve dvou automobilkách, že se ho zbavili. Tím, že si hokongresman píše:Jinak ten dotyčný VIP gigant byl snad kdysi "tak nějak odstraněn" ze stejného místa u jiné významné značky pro ČR.
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Moderátor: Moderátoři
Jó kdyby jenom z jedný, co vim, tak už byli rádi ve dvou automobilkách, že se ho zbavili. Tím, že si hokongresman píše:Jinak ten dotyčný VIP gigant byl snad kdysi "tak nějak odstraněn" ze stejného místa u jiné významné značky pro ČR.
Souhlas, tento přístup je často vidět i u jiných značek. U mě to došlo tak daleko, že po špatných zkušenostech s autorizáky jsem začal chodit i na garančky ke svému garážníkovi. Chodím k němu už víc jak 10 let a vždy spokojenost.Axel.Foley píše:Sorry jako, ale čekačky ušílenost, technici nevyškolení a zákazník akorát otravuje, zvlášť ten, o autě něco ví
I když to poslední bude i u jiných značek
Než tohle všechno zvládne nový šéf - za předpokladu, že nějaký opravdu bude - uteče ještě hodně vody v Dunaji a zákazníků ke konkurenci.
Aktuální generace Santu se mi nelíbí. Předchozí generace se mi sice líbila, ale pro mně je to už zbytečně velké auto (teda né že bych si nezvyknulChasnik píše:Kdybys' jim přinesl flašku a štangli salámu, třeba by ti vrátili Santíka
Aspoň "sestričkám" čokoládu,nech sú na Tukyho milí.Chasnik píše:Kdybys' jim přinesl flašku a štangli salámu, třeba by ti vrátili Santíka
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |