Nějaké tipy na koupi alarmu s DO?

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Zdeněk-stříbrný Getz: Kdo ti účtoval 1000kč za tajný vypínač :shock: Dyk je to jen vypínač, kousek drátu a max hoďinka práce. Kdyby jsem si to dělal sám tak mě to stojí 100kč :roll:
Bratránek montuje do aut alarm nějaké americké firmy. Zjistim název. Celá sada stojí cca 7000 včetně montáže. Je to centrál s alarmem. Na klíčence od alarmu a centrálu je display, který zobrazuje nákres auta a pokud se spustí alarm na displaii se zobrazí kudy se do auta vniklo. Dá se nastavit zvuk alarmu a vyzvánění klíčenky. Dá se naprogramovat klíčenkou start (třebas stávám do práce v zimě v 6, tak si nastavim start na 5:30 a když v 6 přijdu do auta už je zahřáté). Dálší funkce je autoodemikání a zamykání. Po vystoupení se po 10m od auta zamkne a při příchodu se na 10m od auta odemkne. Fakt suprová hračka.
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Reklama

Zdeněk-stříbrný Getz
*

Nějaký tipy na koupi alarmu s DO

Příspěvek od Zdeněk-stříbrný Getz »

Ahoj,co se týká tajného vypínače,dělala mě to firma www.magicacustic.cz
www.kenwood.ws,máš pravdu v tom,ten,kdo tomu rozumí,je to práce ani ne na hodinu,auto jsem tam měl 2 hodiny a ten tajný vypínač jsem měl bez faktury,jinak by mě to stálo asi víc.
Mám to u baráku,takže aspoň nějaká výhra,jelikož nerozumím elektřině a co se týká záruky,nevím,jak by to asi dopadlo,nabízeli mi protisluneční a bezpečnostní folii Lumax se vším všudy za 7 000 kč,zdá se mi to dost,ale ten alarm,o kterým uvažuješ,může být super,když tak dej vědět.
Zdraví Zdeněk :mrgreen:
TomXP
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomXP »

Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu :-)
TomXP
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomXP »

Petela píše:odporúčam Magicar s pagerom
a jakou mas spotrebu baterek ???
jerry
*

Příspěvek od jerry »

Já si to udělal z Jablotronu: je to stavebnice, jednoduchý,můžeš si to udělat sám,dá se to modifikovat a je to poměrně levný a kvalitní.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Jablotron+pager, ten lepsi - infra, naklonova cidla, moznost kratkyho obvodu pro prevoz na vleku, stani v kopci atp.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
TomXP
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomXP »

Kdo chce usetrit batoh penez a je trochu zrucny v elektronice tak doporucuji alarm z www.levnealarmy.cz (1000-1500,- Kc) doplnene o GSM prenos MINIPAG 2 http://www.flajzar.cz/katalog.php?cat=5 ... &z=galerie s bezpotencialnim spinacim-rozpinacim vstupem ovladanym pres rele z obvodu sireny. K telefonu lze za castku do 100,- Kc udelat obvod (12V/3..5V - podle prisusneho telefonu) pripojene primo na pin baterie a pripojit ho tak primo k napajeni alarmu. V pripade alarmu (nebo kdykoliv 8))muzete prostor vozidla poslouchat. Takze v cene do 2600,-Kc mate zakladni ALARM+GSM PAGER....(Kdo ma Eurotel pausal - zdarma SIM Tandem s 0 Kc provozu) Alarm lze doplnit i PIR http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi=380 popr. ultrazvukem http://www.levnealarmy.cz/autoalarmy-1/cidla-2/. Muj nazor a cetne osobni zkusenosti.
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

TomXP píše:Kdo chce usetrit batoh penez a je trochu zrucny v elektronice tak doporucuji alarm z www.levnealarmy.cz (1000-1500,- Kc) doplnene o GSM prenos MINIPAG 2 http://www.flajzar.cz/katalog.php?cat=5 ... &z=galerie s bezpotencialnim spinacim-rozpinacim vstupem ovladanym pres rele z obvodu sireny. K telefonu lze za castku do 100,- Kc udelat obvod (12V/3..5V - podle prisusneho telefonu) pripojene primo na pin baterie a pripojit ho tak primo k napajeni alarmu. V pripade alarmu (nebo kdykoliv 8))muzete prostor vozidla poslouchat. Takze v cene do 2600,-Kc mate zakladni ALARM+GSM PAGER....(Kdo ma Eurotel pausal - zdarma SIM Tandem s 0 Kc provozu) Alarm lze doplnit i PIR http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi=380 popr. ultrazvukem http://www.levnealarmy.cz/autoalarmy-1/cidla-2/. Muj nazor a cetne osobni zkusenosti.
Tady v tomto pripade bych doporucil koupit Minipag 3 ktery uz je konstruovany tak, ze se k nemu da rovnou pripojit origo nabijecka do zapalovace (nebo jinam do obvodu) a ma taky vstup z externich cidel ... Takze se da pouzit bud PIR, nebo magnetickym kontaktem (popripade jinym signalem)
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
TomXP
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomXP »

Jasny, moznosti je vic, ja osobne mam nejradeji GSM stavebnice, jsou levne a maji vice moznosti. Jen jsem chtel nastinit, ze drahe neznamena nejlepsi..
TomXP
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomXP »

Zapomel jsem hlavni prednost nabijeni primo prez modul z autobaterie. Jde o tom, ze starsi baterie v mobilu se tvari jako OK a pri zavysilani - zatezi udela baterka AHOJ a mobil se vypne. To je zakladni problem a proto jsem uz spoustu GSM od Flajzara resil timto modulem a mobil ma tudiz baterii treba 40 Ah, proste co je v aute :wink: U starsich GSM zase nefungovalo korektne dobijeni, hodnekrat se stalo, ze k nabijeni doslo az kdyz se mobil vycerpanim vypnul, je to zavisle na firmware founu. Bacha na to.
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

TomXP píše:Zapomel jsem hlavni prednost nabijeni primo prez modul z autobaterie. Jde o tom, ze starsi baterie v mobilu se tvari jako OK a pri zavysilani - zatezi udela baterka AHOJ a mobil se vypne. To je zakladni problem a proto jsem uz spoustu GSM od Flajzara resil timto modulem a mobil ma tudiz baterii treba 40 Ah, proste co je v aute :wink: U starsich GSM zase nefungovalo korektne dobijeni, hodnekrat se stalo, ze k nabijeni doslo az kdyz se mobil vycerpanim vypnul, je to zavisle na firmware founu. Bacha na to.
Tak tak to je pravda ....
Tohle jsem resil casovym spinacem, protoze pri stalym zapojeni nabijecky se mobil dobil jen jednou a pak bylo treba nabijecku vypnout a znovu zapnout .... mel jsem to na Siemensu S55.
Po instalaci casoveho dobijeni uz bylo vse v poradku.
TomXP
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomXP »

Lze jednoduse vyresit baterii se stabilizatorem pro pripojeni k 12V http://www.zetron.cz/zetron/index.php?menu=45 ale cena me osobne vzdy odradila. Na druhou stranu to zase hezky "sedi"..
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Hmm ... No tak to je pekne .... Jsem ani netusil, ze neco takovyho je ... :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „GETZ“