Kontrola Stk
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak aj tobe, noHanz píše:Feldo, ivanoj jo a mě neeeeeeeeeeeeeeeee jo????? Tak na jaře to proberem, nesnáším diskriminaci...
....ale dyt ty jdes na STK az po 4 letech ne?
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Brácho oni si vždycky nějakou vydu najdou , se divím že si vůbec prolezlMates píše:Dneska jsem byl na STK a vše v pohodě jen upozornění na jeden čep řízení ale to je pohodička. Tak zase za dva roky.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Ve středu jsem byl se svým scupátkem na stk-á a prošel bez keců akorát mi nemohli naměřit emise,musíme dodat novej katík je nefunkční a tudíž lambda bude asi taky chycená,no nic no do první letošní Mimoně tam bude!!
Jsem si všiml,že to míň jede a trošku víc opět papá než je obviklé!!!
Jsem si všiml,že to míň jede a trošku víc opět papá než je obviklé!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- *
Tak já byl poprvé s Lantrou (r.99) minulý rok a v pohodě. Na emisích vylezl chlápek a prý - jééé šéf už to všechno vyplnul. Pak pan šéf povídá co máte za auto, tak jsem mu to sdělil, on vykoukl ven, pak zase odešel, přišel s papírem já zaplatil a ten druhej to mezitím přelepil na SPZ. Asi má slabost pro Lantry
Na samotné STK vše OK. Jen mu šly špatně seštelovat světla, a gumy trochu jetý, ale v poho.
A to jsem to objížděl v době, kdy jsem ještě neměl řidičák. Teda po zkouškách ano, ale čekal jsem než ho udělaj.
M
Na samotné STK vše OK. Jen mu šly špatně seštelovat světla, a gumy trochu jetý, ale v poho.
A to jsem to objížděl v době, kdy jsem ještě neměl řidičák. Teda po zkouškách ano, ale čekal jsem než ho udělaj.
M
Lantra 1.6, r.v. 1999