Rady o ceně Hyundai SCoupe 1.5i Tuning
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Rady o ceně Hyundai SCoupe 1.5i Tuning
Zdarec,moc rád bych si přečetl vaše názory na mé auto a také mi poradili cenu za kolik by se dalo prodat...děkuji
Zde obrázky auta: www.hyundaitunning.ic.cz
HYUNDAI 1. 5 S. COUPÉ, r. v. 1992, najeto 120 t. km, STK do června 2007, nejetý v zimě ! Motor seřízen, benzín 100 oktanů, iridiové svíčky DENSO, vzduchový filtr KN, anatomické sedačky 3 bodové pásy, nerez výfuk 2 x 100 + REZONÁTOR, super zvuk, snížené pružiny INTER - ALOY - NOVÉ, nové pneu GOOD YEAR EAGLE F1 15 x 195 x 50 ,Vnitřní modré osvětlení....Super stav
Zde obrázky auta: www.hyundaitunning.ic.cz
HYUNDAI 1. 5 S. COUPÉ, r. v. 1992, najeto 120 t. km, STK do června 2007, nejetý v zimě ! Motor seřízen, benzín 100 oktanů, iridiové svíčky DENSO, vzduchový filtr KN, anatomické sedačky 3 bodové pásy, nerez výfuk 2 x 100 + REZONÁTOR, super zvuk, snížené pružiny INTER - ALOY - NOVÉ, nové pneu GOOD YEAR EAGLE F1 15 x 195 x 50 ,Vnitřní modré osvětlení....Super stav
Naposledy upravil(a) HyundaiTunning dne 01 bře 2007, 15:59, celkem upraveno 2 x.
Hyundai S-Coupé 1.5i Tuning r.v. 1992 fotky zde www.hyundaitunning.ic.cz
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
No tak zatim by jsem ti za to nedal ani kačku Ale kdyby jsi napsal něco víc o tom autě, tak to třeba někoho bude zajímat. Co takhle pořádnej popis: Obsah, rok, stav tachometru, výbava, podvozek, tuning, styling, jestli má auto nějaké vady nebo si naopak teď na něm něco dělal nove (třebas brzdy, rzvody apod.) Takhle ti nikdo neporadí dkud neví co to je.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Rasty píše:No tak zatim by jsem ti za to nedal ani kačku Ale kdyby jsi napsal něco víc o tom autě, tak to třeba někoho bude zajímat. Co takhle pořádnej popis: Obsah, rok, stav tachometru, výbava, podvozek, tuning, styling, jestli má auto nějaké vady nebo si naopak teď na něm něco dělal nove (třebas brzdy, rzvody apod.) Takhle ti nikdo neporadí dkud neví co to je.
Neco jsem k nemu pridal mel si pravdu
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rady o ceně Hyundai SCoupe 1.5i Tuning
No tak to kecášHyundaiTunning píše:........nejetý v zimě a za deště!......
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Já hele nevim, zdá se mi to dost přeplácaný. Na tohle auto jsem už někde viděl inzerát a byla u něj cena ze který sem málem spadnul ze židle
Když se na to podívám střízlivě, tak bych za něj víc než 60 nedal i kdyby bylo v sebelepšim stavu.
Když se na to podívám střízlivě, tak bych za něj víc než 60 nedal i kdyby bylo v sebelepšim stavu.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Re: Rady o ceně Hyundai SCoupe 1.5i Tuning
MartasZ píše:No tak to kecášHyundaiTunning píše:........nejetý v zimě a za deště!......
Dobře Ty
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
NO JO NO...ZAČLO PRŠET NA SRAZU
Rasty co je to pokra?Rasty píše:MartasZ: to je fotomontáž to nevidíš Cesta je pokrá ale lidi jsou suchý
Jinak bejt to mi Scoupo tak je pryc svetelna rampa dyfuzor na strese a kdyz mam tuzing prední nazaznik tak k tomu mam i zadni a hlavne jednolitej lak nebo alespon oplastovani v jedne barve.
Ma cena je 45 000,- jinak bejt to tak jak pisi tak by tech 60 000,- bylo prijatelnych
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
světelná rampa je dole,nasazuje se jen na srazu...poliši by zešíleli z rampyŽluťasek píše:Rasty co je to pokra?Rasty píše:MartasZ: to je fotomontáž to nevidíš Cesta je pokrá ale lidi jsou suchý
Jinak bejt to mi Scoupo tak je pryc svetelna rampa dyfuzor na strese a kdyz mam tuzing prední nazaznik tak k tomu mam i zadni a hlavne jednolitej lak nebo alespon oplastovani v jedne barve.
Ma cena je 45 000,- jinak bejt to tak jak pisi tak by tech 60 000,- bylo prijatelnych