tel. kontakty
Moderátor: Moderátoři
tel. kontakty
Nezobrazují se mi tel. kontakty na obrazovce rádia. Můžu volat pouze přes hlasové zadání, což je samozřejmě s češtinou problém a čísla v hlavě nemám. Takže jde nějak vyvolat seznam čísel (kontaktů) z telefonu na obrazovce? A další věc, opravdu tam nikde není při přehrávání médií mute nebo pausa?
i40 100kW r.v.2012 černý
- Reklama
Re: tel. kontakty
vymaž tento telefon z rádia a zcela znovu ho připoj, něco podobného se mi stalo taky..
Hyundai new SantaFE III- EX Technology+SKY
Hyundai Tuscon II _ 2.0 CRDI N Line
Hyundai Tuscon II _ 2.0 CRDI N Line
Souhlasím, někdy to vyžaduje dělat i několikrát.ivoš píše:vymaž tento telefon z rádia a zcela znovu ho připoj, něco podobného se mi stalo taky..
Mute je zmáčknutím tlačítka hlasitosti.
Hjú i40 sedan 2016, 2.0 121kW Premium Sleek Silver
Hjú Tucson 2.0CVVT 4WD LPG 2007
Možná trochu upřesnění. Má to fungovat tak že se dá vyvolat seznam čísel na displeji rádia, pak v něm nějakým knoflíkem listovat a když najdu dotyčný kontakt tak nějakým "kliknutím" začít telefonovat? Nebo jde kvůli bezpečnosti zadávat čísla a jména pouze hlasově přes bluetooth? A mute na knoflíku hlasitosti je obyčejné vypnutí , i když jak nad tím tak uvažuju, je to vlastně jedno.
i40 100kW r.v.2012 černý
Do telefonního seznamu se dostaneš stisknutí zeleného sluchátka a pak by měla být na výběr historie hovorů a kontakty. Tam pak stisknutím vytočíš požadované číslo, samozřejmě to jde i hlasově. Já používám hlasové vytáčení. proč je u tebe čeština problém?
Mi po stisknutí zel.tlačítka objeví na displeji listening a to je všechno, žádný seznam apod. a pak musím zadávat hlasem. Čeština je problém protože anglický systém neumí háčky, dlouhé jména apod. Prostě mi nerozumí. Je schopný poznat jen jednoduché jména jako Danek, Pavel, mama atd. . Ale to je problém i v telefonu ne,? Google prostě češtinu neumí...
i40 100kW r.v.2012 černý
no mne to funguje jak v i40, tak i přes handsfree v druhém autě přes google a to ho mám v angličtině. Prostě to pochopí a dokonce přibližně stejně vysloví, např. Viťula. Ale je možné, že u Tebe je něco jinak.
Zkus dát verzi firmwaru, případně nějaké fotky.
Zkus dát verzi firmwaru, případně nějaké fotky.
Zmáčknu zel. tl. na displeji se objeví listening a ženský hlas začne kecat number nebo name? Pokud neodpovím odpojí se. A knofliky prostě nereagujou..... A neumí ani R, zkoušel jsem Radka a až po xté to přeložil jako tatka . Podotýkám že nemám navi, jestli to nebude tím...
i40 100kW r.v.2012 černý
To je možné, že bez navi to funguje jinak, to neumím posoudit. Mám navigaci a tam to funguje, řekl bych dobře.