No to by musel odtamtud nejdříf vykydat ten mrďajs viď Mates..Vita píše:Kdyz uz ma tak velkej loznej prostor ... vid Mates ..Hanz píše:...co kdyby si konečně naučil tu svou Sněhurku trochu tahat?Mates píše:Nezapomeńte na Mackoje. Kdo by nám zase dotáhnul za Lantrou tak velkej strom na zatopení.
Kolik aut bude letos v Mimoni?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Brácho, určo máš v poho spojku, tlumiče budou new, tak o co jde, zapřáhneme Sněhurku!!!! JUCHŮŮŮŮŮŮ!!!! My taky tahali na první srazu strom za nejnovějším autem co tam v tu dobu bylo , tak jsem zvědav jak se předvedeš
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
na ho*no, ale dopadloMates píše:Zeptej se Hanze jak dopadlo jeho úplně nové lano a stejně tak dopadlo i moje úplně staré lano.
to zatiší je brutál!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Mates píše:V případě nárazu jsme uklizení a to ve třetí řadě .
Špatně Tomikpu, při náhlé akceleraci (např. drivera na rovince čapne křeček do nožky v domění, že právě najel na dráhu a jede sprint) se navigátor (tedy ten člobrda v kufrovi) překulí na paletu a zůstává vysmátý, no a ty dva bouchači na paletě se skulej na betón a zůstanou odřený ´jak MartasZova guma po ranním kroužení na dráze ....Tomikp píše:Ještě bych rád věděl jakou funkci tam má ten v kufru. Řidič trochu přidá a najednou jsou na paletě tři.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V