Zdravim, prednedávnom sme si z manželkou zakúpili nový huyndai i30 kombi, rok 2017 vo výbave style.
Nakoľko v minulom aute som dosť často využíval navigáciu Waze, tak som bol v očakávaní, že v tejto navigácií z funkciou android/apple car play prepojím obrazovky z telefónu do LCD navigačného panelu.
Všetko prepojí aj kombatibilita je ok, ale ikonu Waze navigácie sa mi tam nepodarilo dostať.. neviem, v čom je problém.
Skúšal som všetko zapnutie siri na iphone, povolenie zobrazenia polohy.. no zatiaľ neúspešne..
Chcem sa informovať, či vy náhodou nemáte nejaké skúsenosti s Wazom v autách zn. Huyndai. ???
Skúsenosti so zrkadlením obrazoviek apple car play - Waze
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Skúsenosti so zrkadlením obrazoviek apple car play - Waze
Nový Huyndai i30 kombi CW PD, výbava style, 1.6 CRDi Style, 6M, 100/136k, modelová rada 2017.
- Reklama
Re: Skúsenosti so zrkadlením obrazoviek apple car play - Waz
Zdravím, asi Ťa sklamem, ale za toto obmedzenie bohužiaľ nemôže Hyundai ale Apple, ktoré nepovoľuje aplikácie tretích strán v Carplay. Takže jedine Apple mapy, ktoré stoja za....
Hyundai i30 CW 1.6 GDI, Czech Edition Festival, Fiery Red (2017)
Rapid Spaceback - 1.2tsi (2014)
Fabia 1 - 1.4mpi (2002)
Felicia 1.3mpi a 1.6mpi (1997)
Rapid Spaceback - 1.2tsi (2014)
Fabia 1 - 1.4mpi (2002)
Felicia 1.3mpi a 1.6mpi (1997)
Kup si poriadny telefon s ANDROID a nie cinsky apple a vsetko pojde ako ma, aj waze aj youtube atd...jairoable píše:Zdravim, prednedávnom sme si z manželkou zakúpili nový huyndai i30 kombi, rok 2017 vo výbave style.
Nakoľko v minulom aute som dosť často využíval navigáciu Waze, tak som bol v očakávaní, že v tejto navigácií z funkciou android/apple car play prepojím obrazovky z telefónu do LCD navigačného panelu.
Všetko prepojí aj kombatibilita je ok, ale ikonu Waze navigácie sa mi tam nepodarilo dostať.. neviem, v čom je problém.
Skúšal som všetko zapnutie siri na iphone, povolenie zobrazenia polohy.. no zatiaľ neúspešne..
Chcem sa informovať, či vy náhodou nemáte nejaké skúsenosti s Wazom v autách zn. Huyndai. ???
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
-
- *
Zdravim, celkom ma sklamala info ohladom Apple CarPlay a Waze - podla vsetkeho mozne len s JB. Viete niekto opisat vase skusenosti s navigaciou, ktora je priamo v aute? Vie pracovat s datami ohladom aktualnej dopravy?
Hyundai i30 Fastback PDe 1.4 T-GDi 103kW 7DCT Style Ara Blue
ex Škoda Octavia Combi 1U 1.9 TDI 81kW
ex Toyota Corolla E10 1.3 16v 55kW
ex Škoda Octavia Combi 1U 1.9 TDI 81kW
ex Toyota Corolla E10 1.3 16v 55kW
Od Septembra je WAZE supportovane Applom cez Carplay.
Nejaka skusenosť? Funguje?
Funguje. Navadzanie v SK, zadávanie Ang.[SK]peter píše:Od Septembra je WAZE supportovane Applom cez Carplay.
Zatial som viac testoval Google maps - Ok, hlasove zadavanie - vyhladavanie ciela- nemá chybu.
Celkom svižné, bez "evidentých " zdržaní (Samsung A8).
Pri navadzaní, stisi hudbu a hovorí iba do predných reproduktorov.
Idú iba tieto dve navigacie. Z dalsich aplikacii (Audio ) mi ide 8 aplikacií.
Celkom fajn, ked ti príde SMS, celkom slušne ti to môže hlasovo prečítať SMS (a môžeš hlasovo aj odpovedať)
I 30 mpi-famil.-MY 2019
Zatial som nezistil kde je presne mikrofon, kam je najlepšie hovoriť
Steve