Scoupe r.v.94 síla utažení ventilového víka-kolik Nm?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Scoupe r.v.94 síla utažení ventilového víka-kolik Nm?
Otazka jasna...mam tam ten motor uz s tim novym vikem,ne takovy to s prozkama a napisem hyundai,ale uz to plastovy nebo co to je...jenom s logem a 12V.Tak kolik Nm na utazeni???Nejak mi prasi olej pod tim,rosi se to...pokud to teda neni normalni?Tesneni je novy.
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
- Reklama
Víko ventilů
Utahovací moment víka ventilů je 1.5-2.0 Nm!!
Platí i pro ty novější typy!!
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Víko ventilů
Fajn,takze neplati to co je napsany v servisce...kde sem nasel pro model v tim starsim vikem 1.5-2.0Nm a pro to novejsi tam bylo uz 8-10Nm,co je sakra hodne!!!Diky.ivan.raffai@seznam.cz píše:Utahovací moment víka ventilů je 1.5-2.0 Nm!!
víko ventilů
To musí bejt hodně utažený!!
Hlavně bacha na závit aby se nenatahoval!!
Hliník je svině!! Kort na takový malý šroubky typu M6(10 kliček)
Hlavně bacha na závit aby se nenatahoval!!
Hliník je svině!! Kort na takový malý šroubky typu M6(10 kliček)
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
No jestli to treba neni chyba tisku...pro turbo je tam napsany 3-4Nm a pro atmosferu 8-10Nm,coz je teda hodne!Dyt to by tam musel bejt sroub jak nevim co...???
A ty mas jaky typ víka?Este ten s napisem Hyundai a 4 pruhy,nebo uz ten bez napisu,jenom v logem a napisem 12V.
Jo jeste sem ted zjistil ze v pojistkovy skrince v mot.prostoru je na miste IGN SW(nekdo rikal ze to je zapalovani)-tak tam ma byt 30A pojistka ,a ja tam nasel 50A a zjevne na jedny strane trosku cernou...tak sem to chtel vymenit a nikde v mototechne ji nemaj Kde to sehnat?Byl sem i v jednom autorizovanym servise Hyundai a tam na me kvuli pojistce chteli VIN a este machrovali s nejakejma obrazkama na pocitaci,tak sem jich slusne rek at jdou do....kvuli jedny pojistce???Blbci....Asi radsi navstivim zase Ústecké zastoupeni Hyudaie..tam jsou ochotnejsi,maji veci,a hlavne mi prijdou jako normalni lidi...
A ty mas jaky typ víka?Este ten s napisem Hyundai a 4 pruhy,nebo uz ten bez napisu,jenom v logem a napisem 12V.
Jo jeste sem ted zjistil ze v pojistkovy skrince v mot.prostoru je na miste IGN SW(nekdo rikal ze to je zapalovani)-tak tam ma byt 30A pojistka ,a ja tam nasel 50A a zjevne na jedny strane trosku cernou...tak sem to chtel vymenit a nikde v mototechne ji nemaj Kde to sehnat?Byl sem i v jednom autorizovanym servise Hyundai a tam na me kvuli pojistce chteli VIN a este machrovali s nejakejma obrazkama na pocitaci,tak sem jich slusne rek at jdou do....kvuli jedny pojistce???Blbci....Asi radsi navstivim zase Ústecké zastoupeni Hyudaie..tam jsou ochotnejsi,maji veci,a hlavne mi prijdou jako normalni lidi...
Víko ventilů
S nápisem Hyundai a 4-pruhy ECFI 12v!
Kecáme o viku,no a dneska jsem si všimnul,žeje prasklé,začal mi unikat olej!! No já mám teda pech!!Zrovna když potřebuju nejvíce jezdit
Jsem tak naštvanej to si nikdo nedokáže představit!
Musím to hned v pondělí nechat někde zavařit!!
Kecáme o viku,no a dneska jsem si všimnul,žeje prasklé,začal mi unikat olej!! No já mám teda pech!!Zrovna když potřebuju nejvíce jezdit
Re: Víko ventilů
Víko je spravené a pohoda!!ivan.raffai@seznam.cz píše:S nápisem Hyundai a 4-pruhy ECFI 12v!