Ahoj,mám Matrixe cca rok 1,6 76kw. Docela spokojenost,uvnitř je dost prostorný,ale o to menší kufr

Motor by mohl být taky živější,ale to je asi tím,že jsem měl vždy auta silnější. Koupil jsme to jako rodinné auto a kočárek narvu do kufru tak tak a to musím ještě hejbat se sedadlama,ale jinak je to dobrý auto. Mám najeto 29000 a jednou se mi rozsvítila kontrolka vady motoru nebo co,ale hned zhasla,v servise mi to vymazali z historie a OK,pak jsem měnil brzdový destičky za 3000. Teď mě začala nějak klepat kapota,ale to jsou všechno takový banalitky. Teda asi nejvíc mě štve,jak se klepe v rychlosti okolo 150 až 160. Ale typuju to na ty korejský pneu. Díky ním mě to už jako nový auto táhlo doprava. Příští léto dám jiný a uvidíme. Jinak chtěl bych nějakej power box abych to trochu oživil. Jinak ještě co me překvapilo tak maximálka,dá se z něj vymáčknout 190. Hodně líp to vypadá s foliema. Dal jsem tam decentní,žádný zrcadlový,všechno s atestem jak má být. Vzadu tmavší,ve předu tak aby to splňovalo normy. Jen podotýkám,že jsem to tam dával skrz sluníčko a učel to splňuje. V těch vedrech by to bez těch fólií klima neutáhla myslím. No ale nejvíc mě překvapilo jak moc mu to sluší