Výbavu neřeším,tu si přinesla manželka před svatbou.Pajk píše:
4 Borek:já auto vybíral podle výbavy.Modrá je dobrá...![]()
![]()
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tomikp-ty máš vždy dobrou poznámku
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Výbavu neřeším,tu si přinesla manželka před svatbou.Pajk píše:
![]()
Ale což, Josef může být hrdý, určitě je hlavaBorek píše:Výbavu neřeším,tu si přinesla manželka před svatbou.Pajk píše:
![]()
Výbava nic moc,ale smířil jsem se s tím(má jiné přednosti
).
Tomikp-ty máš vždy dobrou poznámku.Pochybuji,že se nám Josef přizná,kdo má doma hlavní slovo.
..dakujem..dnes som menil kotuce a musim vam povedat ze to je makacka..cely den v prdeli...a este mi neslo vybrat abs cidlo..tak dole podblatnik a odpojit konektor....p.s.stresne okno nemam...M.a.d.y píše:Kleskojote: ááále existuje, je to jako s jinými auty, buď maj alebo nemaj![]()
drivere: móóóóóóóóóóóóc hezoučký
Kde by se vzal sibr? Si nepamatuju, ze by nejaky coupe 1. generace vubec sibr melo a to jsem jich uz par videl.Kleskojot píše:moc pekny dratuluji a at slouzi. jen nevidim sibr ale treba klame foto bez nej to snad ani neexistuje
Ale jo, mívaj šíbr, ale častější jsou bez šíbru. Většinou taky pokud má šíbr tak nemá klimu, ale neni to pravidlem.Mr.Scully píše:Kde by se vzal sibr? Si nepamatuju, ze by nejaky coupe 1. generace vubec sibr melo a to jsem jich uz par videl.Kleskojot píše:moc pekny dratuluji a at slouzi. jen nevidim sibr ale treba klame foto bez nej to snad ani neexistuje
Bral bych oboji, ale jaksi jsem si pri koupi vybirat nemohlPetr HC píše:Ale jo, mívaj šíbr, ale častější jsou bez šíbru. Většinou taky pokud má šíbr tak nemá klimu, ale neni to pravidlem.Mr.Scully píše:Kde by se vzal sibr? Si nepamatuju, ze by nejaky coupe 1. generace vubec sibr melo a to jsem jich uz par videl.Kleskojot píše:moc pekny dratuluji a at slouzi. jen nevidim sibr ale treba klame foto bez nej to snad ani neexistuje
..mam dalsi na dieli a ma presne tieto iste kolesa...Pajk píše:Jj...pěkná kárka.Hned bych do ní šel,ale už holt potřebuju něco praktickýho.Dokonce to má ALU kola který mi nabízej.Takře teď hurá vyříznout a zkusit jak padnou Lantře.....![]()
![]()
![]()
![]()
Další Koupé?driver píše:..mam dalsi na dieli a ma presne tieto iste kolesa...Pajk píše:Jj...pěkná kárka.Hned bych do ní šel,ale už holt potřebuju něco praktickýho.Dokonce to má ALU kola který mi nabízej.Takře teď hurá vyříznout a zkusit jak padnou Lantře.....![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |