Mimoň 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmmmmmm to viš, že jo! Ještě se nic neví!!! třeba do tý doby nebude ani pořádně jezditshotik píše:mondeo ale ais nebude vpusteno na letiste ))))))) JOKEM.a.d.y píše:4 Mates: Když by sme jeli všici čtyři, tak mamina a Hanz = Accent, Verča a já = Mondeo(jestli do tý doby bude v provozu ), aby jsme se nemačkali v jednom autě
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Sakva ne že by mi teklo do bot, ale rád bych dorazil do Mimoně na sraz, ale pokud nebudu nejdýl do konce měsíce vědět termín, tak se nedostavim pač už budou všechny vejkendy obsazené
Blacku ňo tak co se děje
Blacku ňo tak co se děje
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Borek píše:A čím přijedeš Máš auto nebo ti máme natáhnout koleje do Mimoně na ranvej.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Mně by to teda nevadilo.Aspon by jsme otestovaly jak má kůn kvalitní chrupavky na kolenou.když se na něho posadím se svojí žokejskou váhou 117kg
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi