Zdravím, chtěl bych si vyměnit chladič klimatizace, ale narazil jsem na problém s jeho demontáži. Díval jsem se a je vcelku problém se k němu dostat.Horní plastovou lištu jsem vymontoval, ale stále je na demontáž málo prostoru. Zkoušel jsem demontovat přední masku ale nevím kde všude to drží. Nechci něco polámat . Měl bych dotaz, zda li už to tady někdo řešil? Nenašel jsem nikde žádné vlákno. Prosím o radu jak se k tomu chladiči nejlépe dostanu?
Předem díky!!!
Výměna chladiče(kondenzátoru) klimatizace
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Výměna chladiče(kondenzátoru) klimatizace
Hyundai Santa fe II. 2,2CRDi 4x4 2007
- Reklama
Re: Výměna chladiče(kondenzátoru) klimatizace
Dělal jsem. Musíš sundat celý přední nárazník. Ten plast, výstuha už může zůstat. Není to zase tak hrozný.
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Dynamic man.
- Richard555
Hlavně dej všude nový ty "O" kroužky. Bývají ze zelené gumy , a jestli není součástí kondenzátoru i sušič (takový váleček) tak bych koupil i ten....
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Sundat celý nárazník bych chtěl ale nevím kde všude je to přišroubované. Pár šroubů jsem vyšrouboval, ale stále to drželo pevně. Nechtěl bych něco zlomit!Petr73 píše:Dělal jsem. Musíš sundat celý přední nárazník. Ten plast, výstuha už může zůstat. Není to zase tak hrozný.
Hyundai Santa fe II. 2,2CRDi 4x4 2007
Par let zpatky jsem ho sundaval, ale uz si to uplne nepamatuji, ale predpokladam, ze je to jak na Sorentu. Takze po vysroubovani vsech sroubu a vyndani plastovych klipu na spodku. Musis jeste nejlepe vyndat svetla, abys ho uvolnil, jestli je chyceny i pod svetly. Pak se myslim vysroubovava sroub nekde v podbehu a nejhorsi je ho vycvaknout z uchytu, ktery je namontovany na blatniku, tam vetsinou clovek pretrhne ty plastove zamky a nebo si promackne plast, jak se snazi mini sroubovackem nadzvednoput ty zacvaky pres skulinu mezi blatnikem a naraznikem Doporucuji si sehnat plastova pacidla na demontaz in/ex dilu viz. https://www.google.com/search?q=sada+pl ... 20&bih=938
Sorento 2.2CRDi TOP 4x4 (2021)
Sportage 1.6T-GDi GT line 4x4 (2017)
Stinger 3.3 V6 T-GDi (2017)
Prodáno:
Santa Fe 2.2CRDi GLS 4x4 (2008)
Sorento 2.2CRDi Premium 4x4 (2013)
Sorento 2.2CRDi (2010)
Santa Fe 2.2CRDi (2007)
cee'd 1.6CRDi (2007)
Vyndat světla, šrouby/úchytky nahoře a dole, plasty v podběhu taky drží v nárazníku. Na stranách na konci nárazníku u blatníku jsou ze spodu takové plastové úchyty, vysunout / vycvaknout.
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Dynamic man.