Ostravska Ara :) i30 Fastback, 1.4 TGDI, DCT, Style Ultimate
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Ostravska Ara :) i30 Fastback, 1.4 TGDI, DCT, Style Ulti
Pokud je to možné, mohl bych se zeptat na cenu?
- Reklama
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Cena byla nejlepší možná
Raikine, tónovaná zadní skla jsou až ve výbavě Style-Premium, Style-Ultimate a N-kové verzi, u Tricolor, Style a Style-NAVI zatmavená nejsou.
Už jsi se díval na ten konektor světla ve víku kufru ? Na polském Allegru už mají LED světla, tak jestli se mám po nich začít ptát
Raikine, tónovaná zadní skla jsou až ve výbavě Style-Premium, Style-Ultimate a N-kové verzi, u Tricolor, Style a Style-NAVI zatmavená nejsou.
Už jsi se díval na ten konektor světla ve víku kufru ? Na polském Allegru už mají LED světla, tak jestli se mám po nich začít ptát
Tak cenu jsem odhadl přesněStringo píše:Cena byla nejlepší možná
Nešlo by to aspoň do SZ?
Koukam po ostatnich tematech a na vlastni jsem zapomnel
Fotky mas ve svem piratskem klubiku A tonovana skla, no, stejne to necham zatemnit jeste vic, jen co se udela poradne teplo.
igys, mas PM
Fotky mas ve svem piratskem klubiku A tonovana skla, no, stejne to necham zatemnit jeste vic, jen co se udela poradne teplo.
igys, mas PM