co udělat sraz kupátek?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
JJ ale myslim ze u Hujera bude auti v nejlepsich rukou.. .taky uz zacinam setrit, myslim ze se mi to jeste prodrazi.MartasZ píše:Bohužel.. pro mě je to dost z ruky a musim šetřit korunky na servis, takže já se nezúčastnim
Ja bych tam jel ale musel bych bejt na chate a tam budu snad o vikendu 24-25 a to kdo vi jestli se v sobotu rano nebudu valet uplne nasrac nekde po jednom maturitaku..
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Jo kluci,tak ty dobry ruce od zejtra jezdej do Sukorad u Mlad.Boleslavi.No a nevim na jak dlouho! No neda se nic delat,snad tam bude nejaka prace abych se tam nenudil a nedelal malire.To je stejne gol,doma si necham malovat a v praci to snad budu mused delat.Tak jestli nekdo z okoli bude potrebovat udelat neco na Hackach,tak at prijede.
Ps:Na vas dva si cas udelam kluci.
Ps:Na vas dva si cas udelam kluci.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Ja si jeste budu muset pockat nez se do toho enginu pustim, aby to k necemu bylo tak to chce trochu vic penizku nez mam a v nejblizsi dobe mit budu... tak akorat kulovy ale uz jsem si na to zvyknul takze s tim muzu zit dal jakoby se nechumelilo coz v tomhle pocasi uz moc nehrozi
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!