nejak ten soft prekopirovat do ostatnich lanter jako myslim nastaveni RJ
16v
Lantra z 0 na 100,za kolik???
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- kopir
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MIREC / kde sa dá nájst dáky soft do mojho autíčka ? Mám kamoša čo má fi. na chiptuning, keby som mu dal soft na moj typ vozidla, stačilo by to len načipovat a hotovo Alebo je v tom i dáky iný problém ? Tvrdil mi, že každé načipovanie musí byť robené presne podľa toho čipu, čo tam mám, iba sa zmenia hodnoty.......hmm
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
To já se na vás v Mimoni budu asi jen dívat,protože moje Sonata má udáváno nějakých 13s.Předen prohraný souboj.Vita píše:Me to dela za nejakych 10 s.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
Takto neviem ako to je presne....ale....ak ma kamarat firmu tak musi mat aj mapy predsa nie ? firmy ktore to robia si bud zohnali uz vytunenu mapu alebo to tunia rucne...ze upravuju mapu za chodu a skusaju to na dyne a dalej...niektorym autam (myslim ze tym starsim) sa mapa len prepisuje...niektorym sa dava novy chip a nasledne do neho sa pali mapa....neviem nie som v tom odbornik ale urcite bude nieco na webe....ale ked nasporim na programovatelne ECU a budem mat odvahu asi sa pustim aj do tohto jedna australska firma ponuka ECU za nejakych 25tisic Microtechkopir píše:MIREC / kde sa dá nájst dáky soft do mojho autíčka ? Mám kamoša čo má fi. na chiptuning, keby som mu dal soft na moj typ vozidla, stačilo by to len načipovat a hotovo Alebo je v tom i dáky iný problém ? Tvrdil mi, že každé načipovanie musí byť robené presne podľa toho čipu, čo tam mám, iba sa zmenia hodnoty.......hmm
len si musim nastudovat ze co kde preco naco a zaco
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.