LOGO + BANNER HYUNDAICLUBu
Moderátor: Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
takže zpátky k tématu Loga, upřímě bych taky rád viděl práci Pana Sahuly, takže asi nezbívá než čekat, každopádně nemá cenu to uspěchat, myslim že zatim nemá cenu stanovit pevnej termín, jelikož je zprávce této části milosh tak by se měl vyjádřit...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Reklama
Kluci nejde o život a každý má názor prostě jiný dejta mír a votom to je.
Naposledy upravil(a) Pavel M dne 04 říj 2005, 19:37, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Jáno píše:No ve spolupraci s potiskem trika jiste clenky <dik CARy ta dekuje Tibimu > vznikl nasledujici navrh:
Ahoj, nechci nikomu sahat do svědomí, ale myslím, že tato "práce" není zase tak originální. Hned jsem si říkal, že už jsem takový logo někde viděl. Můj známý má v Praze autosalon Hyundai a podobné logo používá už alespoň 5 let. Link na jeho web je rezecar.cz
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
logo
mylys : ja to logo nevymyslel, někde na netu jsem našel toho accenta jako logo accent clubu v Rusku, a jen přepsal ty písmenka .. a měl to být jen jako návrh jak by logo mohlo třeba vypadat. a nemyslím že by mi měla ruska mafie za to ustřelit hlavu že jsem si nekopil na to autorká prráva