Čo sa týka kábla napájania, stačí si premerať prierez vodiča na zásuvke a hneď vieš aký max. prúd tadiaľ môže tiecť a samozrejme podľa príkonu zosilňovača vieš aký max. prúd potrebuje. To to je jednoduché. Myslým, že na zásuvke je 20A poistka.Libas píše:robertbulko píše:Ahoj, navigácia má len digitálny výstup. Ja osobne som napojil zosilňovač na 12V zásuvku v kufry. Hign/low adaptér som neriešil, napojil som sa so zosilňovačom na káble pôvodného subwoofera (v akých frekvenciách má zosilňovač pracovať som nastavil priamo na ňom). Originál subwoofer má pripojené 2 páry, použil som len jeden pár.Libas píše:Zdravím, mám novou i40 a chtěl bych si tam dát zesilovač se subwooferem , dělal to už někdo?? Jde mi o to jestli rádio s velkou navi má RCA výstup,dále jak se vám dařilo natáhnout kabel od baterie. A pokud RCA výstup rádio nemá,jak jste řešili připojení High/Low adaptéru a kde.
Děkuji mnohokrát.
Máš vyriešené ako budeš meniť hlasitosť subwoofera? Podľa mojej skúsenosti je to viac ako potrebné.
Bohužel já originální subwoofer nemám,proto musím někde chytnou z obou basových reproduktorů signál pro High/Low adaptér a z toho to už přivedu do zesilovače. Zesilovače berou docela šťávy,tak si myslím že proto se natahuje + přímo od baterie,bojím se aby se pak kabel od zadního zapalovače neroztavil kdyby se zesilovač připojil k němu,bylo by to jednodušší,ale nevím,nevím. Měnit hlasitost subwooferu nebudu, v druhém autě mám nastaveno tak akorát a vyhovuje.
Ještě pak budu muset vyřešit kde napojit remot kabel pro spínání zesilovače.
Ve druhém autě (Seat) jsem to napojil všechno jak má,ale tady u funglovky vůbec nevím rady abych něco nezkazil .
Díky za rady.
V mojej i40 som mal pod vodičovým sedadlom originál ext. zosilňovač, ty ho tam nemáš? Ak tam je, mal by tam byť aj výstup pre subwoofer Ak by ti stačil na napájanie kábel zo zásuvky, nemusíš riešiť spínanie zosilňovača.