kucii pruser terminy sice dobry, ale budu v ty dobe pryc.. co s tim?Borek píše:Dnes bylo nádherné teplo,kdo ví,zda na konci května nebude větší zima.
Blacku,v termínech už máš přibližně jasno,tak hoď hlasování ať se to plní a víme všichni přesný termín(termín je určen demokraticky největším počtem hlasů ).Hlavně,když Macháček sebou nepřitáhne fujavici a sněhovou kalamitu.
Mimoň 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Jak pryč???? No to je teda průser!!black_sheep píše:kucii pruser terminy sice dobry, ale budu v ty dobe pryc.. co s tim?Borek píše:Dnes bylo nádherné teplo,kdo ví,zda na konci května nebude větší zima.
Blacku,v termínech už máš přibližně jasno,tak hoď hlasování ať se to plní a víme všichni přesný termín(termín je určen demokraticky největším počtem hlasů ).Hlavně,když Macháček sebou nepřitáhne fujavici a sněhovou kalamitu.
Mimoň bez Bleka není Mimoní!!!
Co s tím???? A musí to být????
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Čím lepší palivo, tím delší dojezd a tudíž i záruka dotlačení do cíle v Mimoňi .Žluťasek píše:A jaka je zaruka ze mě dotlačitemacháček píše:Tebe klidně dotlačíme. Když naložíš nějaký pivko, aby nám cesta líp ubíhala a ještě budeš mít dobrou spotřebu benzínu 0l/8km a piva 30l/8km (to je jen tak od oka, záleží na počtu tlačících šílenců) .
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Tak to vychazi na 6 piv na jednoho,kolik že vás bude tlačit ja jeslti se mi to vlasně vyplati ale když budeš tlačit sam tak tak to berumacháček píše:Čím lepší palivo, tím delší dojezd a tudíž i záruka dotlačení do cíle v Mimoňi .Žluťasek píše:A jaka je zaruka ze mě dotlačitemacháček píše: Tebe klidně dotlačíme. Když naložíš nějaký pivko, aby nám cesta líp ubíhala a ještě budeš mít dobrou spotřebu benzínu 0l/8km a piva 30l/8km (to je jen tak od oka, záleží na počtu tlačících šílenců) .
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
koukej jak je vyčůranej on chce dotlačit a ještě mu macháčku cálneš pivínko Jo tak to je přesně ta ČESKÁ REPUBLIKAŽluťasek píše:kopecky jsou tak tri ale pak je jeden pekne z kopecka tak to bych moh neco usetrit a kdyz koupis pivko i ty tak ti tlacit pomuzu
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Chjo tenhle rok asi Mimoň nedopadne jak tak to pročítm. Termíny se ještě nezačaly ani projednávat tak nevim. Koncem měsíce budu kuchat auto, takže tenhle rok asi Mimoň neabsolvuju. Jak začnu kuchat je konec, pač už budu mít daný termíny u klempíře a lakovně apod a pokud se to bude křížit s Mimoňí tak si ji hold nechám ujít
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, původní dohoda byla, že palivo pro pohoné jednotky platí majitel vozu . To by jsem se mohl rovnou vykalit na Mimoni, když bych si to měl ještě platit ne? .M.a.d.y píše:koukej jak je vyčůranej on chce dotlačit a ještě mu macháčku cálneš pivínko Jo tak to je přesně ta ČESKÁ REPUBLIKAŽluťasek píše:kopecky jsou tak tri ale pak je jeden pekne z kopecka tak to bych moh neco usetrit a kdyz koupis pivko i ty tak ti tlacit pomuzu
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000