Ahoj všem, dneska jsem si vyzvedl své nové auto radost neuvěřitelná . Čekačka byla 1 měsíc a jako bonus mi do auta dali adaptivní tempomat což me docela překvapilo . Teď k mé otázce jak vypnu start/stop? Nějak jsem to z toho manuálu nepochopil . Předem děkuji
Rozdávat rady je zbytečné, moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne. Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist. Odvaž se používat vlastní rozum! i30cw CRDi 85 kW i30 MPI
Poslední tlačítko vedle řadící páky vpravo dole(z pozice řidiče)... "A" v kruhové šipce s nápisem OFF pod tím.
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 40000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Rozdávat rady je zbytečné, moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne. Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist. Odvaž se používat vlastní rozum! i30cw CRDi 85 kW i30 MPI
start stop trvale jde vypnout cena +- 3000 kč nebo přehodit funkci tlačítka takže bude stale off ale pujde zapnout
I20 Active T-GDI 88kw 2016
--------------------------------------------------------------
Nepřeji si aby na moje příspěvky reagoval Mirus30 !!!
a Axel.Foley ! Vendelín ! only_one ! a slabostka!!!!
nemusí před najkou dobou se prodaval modul pod tlačítko start stop který převratil jeho funkci (někde na foru se o tom psalo )
podle mně stačí bystibilní relé na převraceni funkce teoreticky nevím kolik vede k tlačítku start stop kabelu
no skuste než date kliček a otočíte držet tlačístko start stop a jestli se vam vypne , pokud nao stačí najk zablokovat tlačítko na trvalo třeba parátkem mně to tak funguje
osobne s tim problem nemam.Proste ho po nastartovani vypnu A kdyz na to nahodou zapomenu,tak po prvnim chcipnuti to napravim.Navic v zime se mi SS za cestu do prace ani neaktivuje...
Hyundai i30 Combi 1.4T-GDi 103kW Czech,Opel Astra K 2017 1.4 77kW
Dacia Logan MCV2 0.9Tce 66kW 2015
Dacia Logan MCV 1.5dci 63kW
Nissan Qashqai 1.6 16V 84kW
Opel Astra G combi 1.6 8V 55kW
Suzuki Swift 1.3 50kW
Škoda 120L