Problémy s chladicí kapalinou
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
I na sesli v autě se vztahuje záruka - já už jsem někde psal, že jsem vracel motorku jen proto, že třikrát praskl svár na tlumiči výfuku. Najel jsem spokojených několik tisíc km a potom, po 19 měsících, vyinkasoval plnou kupní cenu zpět....
4Ivan: I ty máš záruku ( myslím 6 měsíců - odhad)
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Reklama
Já vím Hanzi,ale koupil jsem to tak jak bylo domluvené a jednání bylo fér,takže není co řešit a že jsem koupil již starší ojeté vozidlo,tak i s tímto velkým rizikem,kterého sem si vědom!! A za ty prachy Bomba kup!!Hanz píše:I na sesli v autě se vztahuje záruka - já už jsem někde psal, že jsem vracel motorku jen proto, že třikrát praskl svár na tlumiči výfuku. Najel jsem spokojených několik tisíc km a potom, po 19 měsících, vyinkasoval plnou kupní cenu zpět....
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Tlakova skuska by to mala odhalit tak teda neviem, ale vraj uz nieco tusia, tak sa tam po Velkej noci zastavim a uvidimemeexiko píše:Taky se mi ztrácela voda, nebylo to těsnění hlavy ale v servisu zjistili že když se motor zahřál tak simerink u vodní pumpy se roztáh atudy tryskala voda ven. Tak to skoukni....
Únik kvapaliny
Ak by to bol únik kvapaliny do motora, tak by si videl po otvorení viečka, kde sa dolieva olej, šedú emulziu ako maslo - prúúúser. Ak je to únik kvapaliny von z auta, skôr či neskôr budeš mať pod autom mláky. Podobný problém som riešil so služobnou Fábiou. V servise nemohli nájsť kde je problém, po natlakovaní sústavy tvrdili, že to možno bude mikroskopická trhlina, avšak mláky pod autom hovorili svoje. Zvláštne je, že nie vždy sa mláka urobila. Väčšinou to bolo ráno, keď bolo chladno. Potom celý deň OK. Pomohla výmena chladiča.
Accent r.v. 95 1,5 GLS