Tak Moravu asi nestihnu :-(
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
Na takovýhle hajzly platí jen televize, nic jinýho s nima nehne. Když to nepůjde jinak, zkus Černý ovce, nebo občanskýho Joudu, nebo jak se to všechno jmenuje. Hodně štěstí.
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jestli budeš potřebovat sebou někoho opravdu drsného tak mam celkem dobrého kamoše na něj se stačí jen podivat a daš mu vše co mu na očich vidiš a nebudeš ani za mák diskutovat.Je sice z pardubic ale stojí za to.Mnohokrát ověřeno
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
-
- Kontaktovat uživatele:
Honzíku díkes, ale nechci se snížit na jejich úroveň..honzik píše:Jestli budeš potřebovat sebou někoho opravdu drsného tak mam celkem dobrého kamoše na něj se stačí jen podivat a daš mu vše co mu na očich vidiš a nebudeš ani za mák diskutovat.Je sice z pardubic ale stojí za to.Mnohokrát ověřeno
Normálně si s ním promluvím a navrhnu řešení, pokud na to nepřistoupí, jako že ne, tak si na něj sáhne dlouhá ruka zákona.. mě je jedno jestli se to povleče, já chci jen aby za všechny svoje podvody, lži a sviňárny pikal.. myslim že tohle bude ještě zajímavý.. něco jako Coupe v plamenech a tak
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak kupodivu přijel a i s tím svým kamarádem
Noo.. řekl jsem mu na rovinu, že po něm chci jen 23000,- za stříkání který sem mu zaplatil předem já debil A že si to k němu stříkat nedám, protože mu nevěřim..
A on hned, že to takhle nejde, že sme se nějak dohodli.. tak sem mu řek, že sme se dohodli i na opravě kola a to mi taky nespravil.. tak že prej tomu člověku hned ten den volal a prej mu vrátil prachy.. haha
Jdeme dál.. už sem pěnil, tak sem na něj vytáh protokol z toho servisu a říkám mu, že sme se taky dohodli, že mi spravěj auto a ne že mě takhle omrdaj
A už to začlo.. prej na stolici to bylo, ještě to na vlastní oči viděl a no jasně že sme měnili nápravnici.. a zase bla bla..
Joo ale byl sem drsnej, Radek už začal zvedat hlas, jinak teda vypadá dost nebezpečně a já mu řek, že spolu budeme mluvit tak, že nejdřív mluví jeden a pak druhej, že si nebudem skákat do řeči a..... zmlknul
No ale zas bla bla bla... tak jim ukazuju co se mi absolutně nelíbí, na co se vysrali, tak zas vysvětlovali že se to lícuje a bla bla.. ani mě to nebaví psát.. silnej trumf byl ten vyraženej tlumič.. to zmlkli oba, pak jen, že klempíř nemohl tušit, že to tak bejt nemá !!! A že prej mu zavolá a když jsem nespokojenej, tak se to bude reklamovat.. haha.. to sem zvědav co bude dál..
Každopádně sem jim řek, že nic řešit nemusej, pro mě je to uzavřený, ať si ty prachy za opravu nechaj, jen ať mi vrátí prachy za to stříkání a tím se to jednou pro vždy uzavře.. hmm.. co myslíte?? Já myslim že ne
Noo.. řekl jsem mu na rovinu, že po něm chci jen 23000,- za stříkání který sem mu zaplatil předem já debil A že si to k němu stříkat nedám, protože mu nevěřim..
A on hned, že to takhle nejde, že sme se nějak dohodli.. tak sem mu řek, že sme se dohodli i na opravě kola a to mi taky nespravil.. tak že prej tomu člověku hned ten den volal a prej mu vrátil prachy.. haha
Jdeme dál.. už sem pěnil, tak sem na něj vytáh protokol z toho servisu a říkám mu, že sme se taky dohodli, že mi spravěj auto a ne že mě takhle omrdaj
A už to začlo.. prej na stolici to bylo, ještě to na vlastní oči viděl a no jasně že sme měnili nápravnici.. a zase bla bla..
Joo ale byl sem drsnej, Radek už začal zvedat hlas, jinak teda vypadá dost nebezpečně a já mu řek, že spolu budeme mluvit tak, že nejdřív mluví jeden a pak druhej, že si nebudem skákat do řeči a..... zmlknul
No ale zas bla bla bla... tak jim ukazuju co se mi absolutně nelíbí, na co se vysrali, tak zas vysvětlovali že se to lícuje a bla bla.. ani mě to nebaví psát.. silnej trumf byl ten vyraženej tlumič.. to zmlkli oba, pak jen, že klempíř nemohl tušit, že to tak bejt nemá !!! A že prej mu zavolá a když jsem nespokojenej, tak se to bude reklamovat.. haha.. to sem zvědav co bude dál..
Každopádně sem jim řek, že nic řešit nemusej, pro mě je to uzavřený, ať si ty prachy za opravu nechaj, jen ať mi vrátí prachy za to stříkání a tím se to jednou pro vždy uzavře.. hmm.. co myslíte?? Já myslim že ne
To si nak ubral ze svejch pozadavku?Mel jsi chtit vratit vic!No sem zvedavej co nakulej spatky.Jinak zitra poprve vyrazim smer Sukorady,tak kdyz se budes chtit projet, se muzes stavit na pokec.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
Dneska sem tam byl poprve a zitra tam jedu zas.Jinak uz mam obednany 2 auta na servis.Tak kdyz budes neco potrebovat tak se stav.Hanz píše:Hujere, ty už budeš fachčit v Sukoradech????
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hujer, ty se nezdáš, ale jedeš!!! V Sukoradech to je/bude tvý?Hujer píše:Dneska sem tam byl poprve a zitra tam jedu zas.Jinak uz mam obednany 2 auta na servis.Tak kdyz budes neco potrebovat tak se stav.Hanz píše:Hujere, ty už budeš fachčit v Sukoradech????
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
To neni ,ja sem jen zamestnanec.Ale takovej servisek by se me libil!M.a.d.y píše:Hujer, ty se nezdáš, ale jedeš!!! V Sukoradech to je/bude tvý?Hujer píše:Dneska sem tam byl poprve a zitra tam jedu zas.Jinak uz mam obednany 2 auta na servis.Tak kdyz budes neco potrebovat tak se stav.Hanz píše:Hujere, ty už budeš fachčit v Sukoradech????
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
No a proč né? Zaměstnanec jo? to jako jezdíš do takový ďoury z Prahy každej den? no to by se mi moc nechtěloHujer píše:To neni ,ja sem jen zamestnanec.Ale takovej servisek by se me libil!M.a.d.y píše:Hujer, ty se nezdáš, ale jedeš!!! V Sukoradech to je/bude tvý?Hujer píše: Dneska sem tam byl poprve a zitra tam jedu zas.Jinak uz mam obednany 2 auta na servis.Tak kdyz budes neco potrebovat tak se stav.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím