Dobrý den ,
rozsvítila se mi kontrolka ukazující problém palivové cesty . Udělána kontrola svíček , cívek , přívodních kabelů . Vyměněny obě lambda sondy , ultrazvukem vyčištěny vstřiky a přesto kontrolka stále svítí a neprocházím emisní prohlídkou . Prosím , pomožte mi radami co s tím dál . Jedná se o Hyundai Matrix 1,6 . Bojím se , že to může být řídící jednotkou a ta je zřejmě velmi drahá .
kontrolka palivové cesty
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: kontrolka palivové cesty
malá přenosná hlásí jen problém se 4 válcem . Tlaky jsou ve všech stejné , měřeno .
- Деревенский
- **
Na dálku se blbě radí to hlášení problému se 4tým válcem má nějaké číslo a podle toho hledat. Jestli jsou tlaky ve válcích dobré a kontrola zapalování byla ( i když nevím co si pod tím mám představit) vezmi stroboskop a připni ho na káblík 4tého válce. Kolikrát napoví i proměření vysokonapěťových káblů multimetrem na odpor. Koukni do vývodů z cívek, ty díry do kterých se strkají káblíky jestli tam nemáš oxidaci, musí to být krásně lesklé a čisté.
директор путаницы
Není tam třeba ještě nějaké čidlo , které by to mohlo ovlivňovat ?
- Деревенский
- **
Napsala diagnostika tohle: p0304 Cylinder 4 Misfire detected , nebo něco jiného?
Takové věštění je na houby.
Mrkni na youtube nebo strejdu gůgla na poruchu p0304 Cylinder 4 Misfire detected a uvidíš jestli něco uvidíš co by jsi mohl použít k odhalení. A jestli si nevíš rady tak do servisu.
Takové věštění je na houby.
Mrkni na youtube nebo strejdu gůgla na poruchu p0304 Cylinder 4 Misfire detected a uvidíš jestli něco uvidíš co by jsi mohl použít k odhalení. A jestli si nevíš rady tak do servisu.
директор путаницы