Autonabíječka z Lidlu
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Autonabíječka z Lidlu
Pánové, máte zkušenosti s nabíječkou z Lidlu? Někdo tvrdi, že jde o převlečený Bosch, nicméně váhám kvůli ceně aktuálně 299,-
- Reklama
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autonabíječka z Lidlu
Taky jsem tohle slyšel, ale osobní zkušenost nemám.
Pokud chcete někdo ale kvalitní nabíječku, tak mohu z vlastní letité zkušenosti doporučit nabíječky C-Tek
Konkrétně mám tuhle více jak 10 let a max.spokojenost. dokoupil jsem si konektory k baterkám (2x auto, 2x moto se čtyřkolkou) a jenom si to připojuju když je třeba dobít. Umí to regenerovat baterku, udržovat nabitou, testovat stav baterie, startéru, dobíjení, je k tomu možno dokoupit spoustu příslušenství. Takhle nabíječka Vás přežije.
CTEK MXS 5.0 Test & Charge
Pokud chcete někdo ale kvalitní nabíječku, tak mohu z vlastní letité zkušenosti doporučit nabíječky C-Tek
Konkrétně mám tuhle více jak 10 let a max.spokojenost. dokoupil jsem si konektory k baterkám (2x auto, 2x moto se čtyřkolkou) a jenom si to připojuju když je třeba dobít. Umí to regenerovat baterku, udržovat nabitou, testovat stav baterie, startéru, dobíjení, je k tomu možno dokoupit spoustu příslušenství. Takhle nabíječka Vás přežije.
CTEK MXS 5.0 Test & Charge
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
LIDL nabijacku mam asi 4 roky, tu s diodami bez ciselneho displeja. Stala ma 500kc. Pouzil som ju za tie roky asi 20x, vacsinovo na motobaterie (12v) ako setrne dobijanie priamo v nejazdiacej moto. Sem-tam dobijam baterku na Fabii, ktora jazdi kratke trasy s viacerymi startami.
uprimne viac ako tych 500kc by som za nabijacku autobaterii nedal a CTEK a podobne maju mozno jedinu vyhodu, ze ich je mozne osadit specifickymi konektormi napr pre BMW motorrrad. A nejake to konktrolvane vybijanie (clovek so sedliackym rozumom si pomoze aj bez nbez tej ficury)
uprimne viac ako tych 500kc by som za nabijacku autobaterii nedal a CTEK a podobne maju mozno jedinu vyhodu, ze ich je mozne osadit specifickymi konektormi napr pre BMW motorrrad. A nejake to konktrolvane vybijanie (clovek so sedliackym rozumom si pomoze aj bez nbez tej ficury)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Ta z Lidlu umí i Gel a SuperGel baterie? Jako další výhodu vidím v tom, že má šetrný program nabíjení při mrazech, když nemáš auto v garáži. Jinak to nikomu nenutím, jen jsem dal alternativu
Jinak proti nářadí z Lidlu nemám nic, jejich Parkside nářadí mám nějaké doma a je to na ty peníze v pohodě, něco funguje lépe, něco hůře, ale nabíječku bych od nich nekoupil, přecejen to v autě může spoustu věcí oddělat a tady bych moc nešetřil, ta jednorázová investice do možná desítek let je minimální i při ceně 2000kč, ale jak říkám, nikomu to necpu.
Jinak proti nářadí z Lidlu nemám nic, jejich Parkside nářadí mám nějaké doma a je to na ty peníze v pohodě, něco funguje lépe, něco hůře, ale nabíječku bych od nich nekoupil, přecejen to v autě může spoustu věcí oddělat a tady bych moc nešetřil, ta jednorázová investice do možná desítek let je minimální i při ceně 2000kč, ale jak říkám, nikomu to necpu.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
pozri.. s podobnymi diskuziami sa bezne stretavam. diskutuje sa nejake naradie, pristroje v cene x. pride borec a povie, ze vyrobky za cenu x su sranec a doporuci 2-5x drahsi. jabto chapem, ze pokial sa nebavime o high end veciach tak bezny spotrebak je v zasade sunt. to akoby sme tu na Hyundai fore pisali zaujemcom co si pridu po radu o kupe auta od Hyundai aby sa na to vyprdli a kupili si Lexusa
LIDL nabijacka funguje na AGM baterkach bez problemov, setrne to dokaze nabijat autobaterku v mode moto(tz pomale nabijanie). Co viem o nedostatkoch, raz mala u suseda problem nabit baterku ktora bola znicena (mala asi 8v). po premosteni s dobrou baterkou sme ju nabili. ale beztak ju musel sused pred dalsou zimou vymenit. nabijanie v mraze - fyzika nepusti. Prat to do premrznutej baterie potrebujucej nabitie nie je dobry napad - vybrat, nechat odlezat a ohriat napr v garazi a nabit.
za cenu co pise borec hore, teda 299kc by som tu lidl nabijacku bezal kupit hned.
LIDL nabijacka funguje na AGM baterkach bez problemov, setrne to dokaze nabijat autobaterku v mode moto(tz pomale nabijanie). Co viem o nedostatkoch, raz mala u suseda problem nabit baterku ktora bola znicena (mala asi 8v). po premosteni s dobrou baterkou sme ju nabili. ale beztak ju musel sused pred dalsou zimou vymenit. nabijanie v mraze - fyzika nepusti. Prat to do premrznutej baterie potrebujucej nabitie nie je dobry napad - vybrat, nechat odlezat a ohriat napr v garazi a nabit.
za cenu co pise borec hore, teda 299kc by som tu lidl nabijacku bezal kupit hned.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Tak jsem ji objednal, je to teď v nabídce -40% a přihodil jsem k tomu elektrický rázový utahovák tedy Parkside. Jinak mám starou obyčejnou nabíječku Bosch, ale ta nejspíš není vhodná na nabíjení AGM baterií.
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Můžete sem někdo hodit link na tu nabíječku? Koukal jsem na to a žádná nabíječka za tuhle cenu na Lidl-shopu není... Docela by mě zajímalo co za tu cenu chcete kupovat.
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Jo do slev jsem se nepodíval
Já myslel že to je Parkside, Ultimatespeed jsem měl nabíječku klasických baterií a tam to byla katastrofa (možná vadný kus). Specifikace je hodně strohá, ale podle popisu nabíjení to dělá v podstatě to samé co ta moje C-Tek, tak ať dobře slouží
Já myslel že to je Parkside, Ultimatespeed jsem měl nabíječku klasických baterií a tam to byla katastrofa (možná vadný kus). Specifikace je hodně strohá, ale podle popisu nabíjení to dělá v podstatě to samé co ta moje C-Tek, tak ať dobře slouží
Mám ji asi 2 roky a funguje. Nemá cenu platit za super kosmickou nabíječku, když stejnak 99% životnosti je baterie nabíjena v autě. A když už je baterka hotovo a má umřít, tak umře a odejde do křemíkového nebe. Nic jí nezachrání.
Mám ji už dva roky. Verzi s displejem.
Používám na dobíjení přímo v autě bez odpojení AKU.
Funguje jak na běžné baterie tak na AGM. Na obě naše současné auta.
IXo má původní baterku od koupě.
Nabíjel jsem taky gelové baterie v dětském autě.
Naprosto bez problémů.
Ujišťoval jsem si průběh nabíjení přes zobrazení trendu
který je v aplikaci Torque Pro a sedí to přesně podle popisu.
Důležité je přečíst návod a zvolit správný nabíjecí režim.
Problém akorát dělají baterie hluboce vybité pod 10V (před smrtí)
tam si neumí poradit a končí.
Používám na dobíjení přímo v autě bez odpojení AKU.
Funguje jak na běžné baterie tak na AGM. Na obě naše současné auta.
IXo má původní baterku od koupě.
Nabíjel jsem taky gelové baterie v dětském autě.
Naprosto bez problémů.
Ujišťoval jsem si průběh nabíjení přes zobrazení trendu
který je v aplikaci Torque Pro a sedí to přesně podle popisu.
Důležité je přečíst návod a zvolit správný nabíjecí režim.
Problém akorát dělají baterie hluboce vybité pod 10V (před smrtí)
tam si neumí poradit a končí.
Kona 1.0 T-GDI Best Of Style, Pulse Red (11/2018)
+
IX 20 1,4 Trikolor, Creamy White (09/2013)
...................................
ex.
Citroen Xsara Break 1,6/16 Exclusive, GRIS ALUMINIUM (06/2002)
Felicia,2xUno,Š.Forman Silver Line,Š.105,Š.1000MB.
+
ex.
na YT existuje istý CZ kanál, kde chlapík testuje rôzne "noname" výrobky či výrobky z LIDL-u. nie som si istý ale tuším, že raz točil aj o LIDL nabíjačkách
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Kona 1.0 T-GDI Best Of Style, Pulse Red (11/2018)
+
ex.
+
ex.
Na to jsem už taky koukal.
Ja ju mám tiež už nejakú dobu a som spokojný .. Urobí rovnakú robotu ako nejaká dráha nabíjačka. https://www.youtube.com/watch?v=gS79viROZb0
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit