![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mr.
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
No alespoň mu ty potvory velikostně lineárně nerostou. Já nedávno jel večer z Ústí n/L domů a během pár minut mi ty potencionální oběti takto narůstaly: myš, zajíc, liška, po srnce už jsem začal být nervózní a vyhlížet daňka. Když jsem v další vesnici narazil na ježka, tak jsem se trošku uklidnil. Daněk se nakonec cca kilák před barákem objevil, naštěstí zrovna hupsnul přes škarpu do pole. Takže nakonec kromě té myši, kterou jsem asi dostal, to byla bezkontaktní setkáníMr. HYUNDAI píše: ↑05 lis 2019, 19:04 A mimochodem - kolikrát jsem Ti říkal, že na zvěř se bere flinta a ne auto?! Nejdřív srnec, potom bažant a teď i dravec...
Z toho plyne i mnou vysledované: na Vervu to žere míň, ale projev motoru je takový syrovější. Těch cetanových 60+ je tam znát.Axel.Foley píše: ↑17 lis 2019, 12:51 Celkem příjemné překvapení je i spotřeba u poslední nádrže. Natankoval jsem Optimal Diesel+ bez biosložky, doplnil zimním VIFem a po 907 km byl průměr 5,83 / 100. Včera jsem vzal Vervu + VIF a po cca 200 km na PP svítí 5,5.
Vše na nových zimních pneu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |