Takze homokyneticky klb vymeneny , som o takmer 600eur lahsi .
Problem? Pretrvava
Som velmi rad ze hyundai ma tak kvalitne sluzby co sa tyka autorizovaneho servisu. To ma byt pre mna ta motivacia to auto vozit tam na prehliadky ?
A casove objednavania na daleku dobu su uz len perlicka na torte aj ked v tomto smere je tam snaha aspon kus to urychlit no
Znova som si presiel s mojim mechanikom celu napravu , vsetko je pevne . Riadenie nema volu. Jedine co sme si vsimli je ked na zdvihaku roztocime kolesa tak ak su vytocene do prava tak na pravom homokynetaku sa ozyvaju slabo rozne vrzganie ako keby od tej plastovej manzety. A to hovorim o tom novom originale za ktory som vyhodil tolko oenazi . Pod vahou to mozno je prave to co vydava ten vrzavi klepot by som to nazval .
Som dost sklamany , zvlast kedze tento problem mam na oboch a hyundai nie len ignoruje zaruku ale zaroven ani nema schopnost vyriesit ten problem . Prakticky mam obe auta doma odstavene , jazdim len do roboty ... Obera ma to o slobodu ktore mi auto dava a to ma velmi znepokojuje . Nehovoriac o tom ze potrebujem ist do kosic(270km) , co za danych okolnosti nemozem .
Obavam sa ze uz som presiel tu hranicu kedy som este bol spokojny s kupou hyundaia