Denni sviceni s blinkru
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Denni sviceni s blinkru
Zdravim, chce se zeptat nevymenil tady nekdo klasicky denni sviceni s takovou od premium vybavy s funkce blinkru?
- Reklama
Re: Denni sviceni s blinkru
To snad ani nejde.Nebo asi bý to šlo,ale bylo by nutne to cele překopat,asi by to bylo drahý.
Hyundai i30 Combi 1.4T-GDi 103kW Czech,Opel Astra K 2017 1.4 77kW
Dacia Logan MCV2 0.9Tce 66kW 2015
Dacia Logan MCV 1.5dci 63kW
Nissan Qashqai 1.6 16V 84kW
Opel Astra G combi 1.6 8V 55kW
Suzuki Swift 1.3 50kW
Škoda 120L
Dacia Logan MCV2 0.9Tce 66kW 2015
Dacia Logan MCV 1.5dci 63kW
Nissan Qashqai 1.6 16V 84kW
Opel Astra G combi 1.6 8V 55kW
Suzuki Swift 1.3 50kW
Škoda 120L
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nebude někomu vadit, že by to bylo zbastlené, tak to ani drahé být nemusí. Sehnat variantu DLR svícení s fcí blinkru a napojit cca 50cm kabel na původní kabeláž blinkru od horního světla dolů k DLR. Trocha práce a šikovnosti, nic víc. Otázka je pouze jedna, zda bude to LED blikání fungovat bez nějaké jednotky, protože po tom, co v Hyundai dělají problémy klasické LED žárovky si nejsem jistý, jestli na všechno nemají nějaké jednotky
Já třeba u nás potkávam starou jedničkovou Octavii, který svítí blinkry trvale jako denní světla a když začne blikat, změní se to v blinkr. Nevim jak to má udělaný nebo jakou tam má žárovku. U nových aut chápu, ale u takovýho starýho auta mě to zaujalo, když jsem to viděl poprvý
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Jaké problémy dělají LED žárovky? Chtěl jsem si tam dát LED žárovky na couvání.
XCeed 1.5 T-GDI 118 kW 7DCT GT-Line MY23
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI, 103 kW MT | Ford Focus II 1.6, 74 kW | Ford Focus II 1.6, Ti-VCT 85 kW
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI, 103 kW MT | Ford Focus II 1.6, 74 kW | Ford Focus II 1.6, Ti-VCT 85 kW
V blinkru dělají problémy, v couvačce jsou v pohodě.
Škoda Fabia 3 combi
Kona 1.0 T-GDI; Best Of Kona; Acid Yellow; 01/2018 - prodáno
Kona 1.0 T-GDI; Best Of Kona; Acid Yellow; 01/2018 - prodáno
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
A zkoušel jsem obyčejné CAN BUS do zadních světel (obrysovky, brzdovky) a tam mi to hlásí taky chybu. Další člen mi psal, že taky zadní světla osadil a dělají mu problémy. Netuším proč, CAN-BUS mají odpory, na koncernových autech fungují, proč né tady
Ak tu riešite Denné svietenie v smerovom svetle tak je možnosť dať tam dvoj farebnú žiarovku Amber-White . https://www.aliexpress.com/item/3282665 ... 494bgPNYbS
Kolega to riešil do Fabie 3 do koncových svetiel kde zdvojil smerovku aj cuvačku takže tam ma trošku viac Lm pre oba typy svetiel a vyzerá to veľmi pekné ak sú svetla tesne veľa seba .
Pri zapnutí smerovky sa automaticky vypne biele svetlo lebo žlté je prioritné ! (dával tam diodu aby to mohlo svietiť cúvanie z zapnutými smerovkami ) Späť k téme Denné svietenie v smerovke . Denné svietenie potrebuje viac svietivosti (Lm) ako iba dať takúto LED žiarovku do smerového svetla .
NEDOPRUČUJEM ! takúto "prestavbu" to je tak ako používať 5W parkovacie svetla ako denné svietenie Hoc LED ma väčšiu svietivosť ako Hlogénka W5W .Aj parabola smerového svetla nieje navrhovaná tak aby svietila maximálne vpred ako je to u originál denných svetiel .Ale to je na zváženie bezpečnosti svojej aj ostatných vodičov pre toho kto to tak chce namontovať .
Kolega to riešil do Fabie 3 do koncových svetiel kde zdvojil smerovku aj cuvačku takže tam ma trošku viac Lm pre oba typy svetiel a vyzerá to veľmi pekné ak sú svetla tesne veľa seba .
Pri zapnutí smerovky sa automaticky vypne biele svetlo lebo žlté je prioritné ! (dával tam diodu aby to mohlo svietiť cúvanie z zapnutými smerovkami ) Späť k téme Denné svietenie v smerovke . Denné svietenie potrebuje viac svietivosti (Lm) ako iba dať takúto LED žiarovku do smerového svetla .
NEDOPRUČUJEM ! takúto "prestavbu" to je tak ako používať 5W parkovacie svetla ako denné svietenie Hoc LED ma väčšiu svietivosť ako Hlogénka W5W .Aj parabola smerového svetla nieje navrhovaná tak aby svietila maximálne vpred ako je to u originál denných svetiel .Ale to je na zváženie bezpečnosti svojej aj ostatných vodičov pre toho kto to tak chce namontovať .
Hyndai IX35 1.7CRDI Style 2011 (full LED)
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L