No mne sa stierače po vypnutí pri zapnutom zapaľovaní vrátia vždy späť. V polovici ostávajú len keď vypnem zapaľovanie.Andy4 píše:Petusko: Ak by si mal nick dajme tomu Peter73, tak na Tvoju otázku by si dostal rovnakú odpoveď, infantilnosť "Petuska73" s tým nemá nič spoločné Neviem akého Golfíka máš, ale napr. na Pole r.v. 1996 stierače zastali v takej polohe v akej som ich vypol, teda aj v polovici okna a to pri zapnutom zapaľovaní. Detto felda...
K tým stieračom....raz začas sa stane že v cykle stierania sa zničoho nič zastavia v približne polovici okna, vtedy ich vypnem a po zapnutí bežia normálne ďalej. Asi to je chyba elektroinštalácie, ale je tak zriedkavá, že pri prehliadke som na to úplne zabudol.
Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Elegance, G9
- Reklama
Náš ma 8 mesiacov a hmlovky nemá .... keby bol "hmlovkový elegance" tak ho určite máme. Ale ten Tvoj je naozaj pekný, musím ten "náš" umyť ....tom píše:Diesel na začátku se dělal jen v eleganci a ta již měla mlhovky v sérii. Fotka je stará 10 měsíců.Andy4 píše:DavidC3: viem, viem ... s hmlovkami vyzerá ešte o dosť lepšie. Ale poviem pravdu, asi by ma porazilo sa 1/2 roka čakať, a maximálne pozerať na obrázok ako bude vyzerať iba kôli tomu, že bude mať hmlovky....hmlovky sme oželeli, ale za to sa polroka spokojne vozíme
mx5/swiftsport/santafe/accent
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
jo jo jinak Accentíka zatím namám... ale mam jasnou představu. 1.5 CRDI Eleganca Barva Natural Grey je to trošku tmavší stříbrna.. k tomu folie a alu 195/50/16...
a sny je potřeba si plnit.. tak asi citroenek pujde časem do světa
a sny je potřeba si plnit.. tak asi citroenek pujde časem do světa
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
Jinak doufam že časem budou dodavat verze s loketkou... škoda že taky není nějake kvalitní original radio i s mp3..
tenhle černý interie sem vždy videl jen u 3 dveřaku tak nevíte jestli i Elegance ho ma???????
tenhle černý interie sem vždy videl jen u 3 dveřaku tak nevíte jestli i Elegance ho ma???????
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ten černý interiér se mě líbí daleko více.Byl jsem v sobotu v Pardubicích na výstavě-Autosalonu a Accenta jsem si prolezl.Měl ty světlé plasty.....prostě,tohle černé provedení se mě líbí víc.
Jen poznámka-musím pochválit mladého prodejce z Hyundaie Pardubice-ochota,ochota a opět ochota při prohlídce.
Jen poznámka-musím pochválit mladého prodejce z Hyundaie Pardubice-ochota,ochota a opět ochota při prohlídce.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
No jo, co sa tyka autosalonu v PA, tak je tam dobra partia ludi, ci predajci ci servis, aj ked zatial si nevedia radi s tym unikom chlad.kapalinyBorek píše:Ten černý interiér se mě líbí daleko více.Byl jsem v sobotu v Pardubicích na výstavě-Autosalonu a Accenta jsem si prolezl.Měl ty světlé plasty.....prostě,tohle černé provedení se mě líbí víc.
novy clen
zdravim vsetkych accentakov.
dnes som si horko tazko zabookoval 1,4 elegance. Prve info bolo ze budu az o 4 tyzdne a aj to s bezovym interierom, a ze cierny int. bude az o tri mesiace. No nakoniec sa nejaky nasiel, ale iba natural grey. Manzelka chcela nieco svetlejsie, ale cakat sme nemohli. Takze v utorok si idem pre neho, a tesim sa ake to bude oproti lanosu zlepsenie.
majte sa tute
dnes som si horko tazko zabookoval 1,4 elegance. Prve info bolo ze budu az o 4 tyzdne a aj to s bezovym interierom, a ze cierny int. bude az o tri mesiace. No nakoniec sa nejaky nasiel, ale iba natural grey. Manzelka chcela nieco svetlejsie, ale cakat sme nemohli. Takze v utorok si idem pre neho, a tesim sa ake to bude oproti lanosu zlepsenie.
majte sa tute
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa Selo 84,ten přízvuk máš pardubický Abyste mě tam vy PARDUBÁCI vůbec rozuměli?
Marecku vítej mezi námi a myslím,že nikomu tady Kia nebude vadit.Spíše naopak.Je to sesterská značka,stejná technika.....A někde jsem četl,že Hyundai tady nebude prodávat 3-dvéřového Accenta(mě se líbí více než sedan,ale mezi sedany typu Fabie,Thalie....je Accent parádní a vyvážený),aby si nekonkuroval s Kiou Rio.
Marecku vítej mezi námi a myslím,že nikomu tady Kia nebude vadit.Spíše naopak.Je to sesterská značka,stejná technika.....A někde jsem četl,že Hyundai tady nebude prodávat 3-dvéřového Accenta(mě se líbí více než sedan,ale mezi sedany typu Fabie,Thalie....je Accent parádní a vyvážený),aby si nekonkuroval s Kiou Rio.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Kia Rio sedan v sedanu hmm..Četl jsem o tom, že je určena jen pro americký trh..Ale ono to vlastně nevadí, protože v manuálu je kombinovaný tachometr jak v mílích/km...Ona loketní opěrka je v Riu v základu už od prostřední výbavy LX+. Dříve nebyla ani v této verzi, ale od 1.2.07 už ano..Jinak zatím vládne spokojenost (2000km) uvidíme co se ukáže, až to bude mít najeto víc..
Tak že se Accent CRDi Elegance v roce 2006 prodával na Slovensku bez mlhovek a v Česku s mlhovkama...???...Andy4 píše:Náš ma 8 mesiacov a hmlovky nemá .... keby bol "hmlovkový elegance" tak ho určite máme. Ale ten Tvoj je naozaj pekný, musím ten "náš" umyť ....tom píše:Diesel na začátku se dělal jen v eleganci a ta již měla mlhovky v sérii. Fotka je stará 10 měsíců.Andy4 píše:DavidC3: viem, viem ... s hmlovkami vyzerá ešte o dosť lepšie. Ale poviem pravdu, asi by ma porazilo sa 1/2 roka čakať, a maximálne pozerať na obrázok ako bude vyzerať iba kôli tomu, že bude mať hmlovky....hmlovky sme oželeli, ale za to sa polroka spokojne vozíme