Mimoň 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
BLACK_SHEPe POTŘEBUJEME TO VĚDĚT KŮLI PRACÍM A BRIGÁDÁM, ZKUS TO NĚJAK SFOUKNOUT
Tady je to co jsem ti dopoledne psal a neřikej, že ne!
Tady je to co jsem ti dopoledne psal a neřikej, že ne!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mates,zeptej se své manželky.Říkala něco o tom,že jednoho krásného dne ti zbalí věci a pojedeš...Mates píše:Haló haló tady se volá po termínech ja chci taky vědět kdy se mám zbalit a jet
Halooooooooooooooooooo Blacku,sem s termíny
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
macháček píše:Kdepak, původní dohoda byla, že palivo pro pohoné jednotky platí majitel vozu . To by jsem se mohl rovnou vykalit na Mimoni, když bych si to měl ještě platit ne? .M.a.d.y píše:koukej jak je vyčůranej on chce dotlačit a ještě mu macháčku cálneš pivínko Jo tak to je přesně ta ČESKÁ REPUBLIKAŽluťasek píše:kopecky jsou tak tri ale pak je jeden pekne z kopecka tak to bych moh neco usetrit a kdyz koupis pivko i ty tak ti tlacit pomuzu
tak tvoje dame za to mi na lano ale udelame to s tlacenim jinak budem sedet,ridit a pit pohone jednotky a M.a.d.y nas bude tahnout
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Macháčku já se tě tady zastávám jak trotl a ty se tomu tlemíš, nic si z toho nedělej, já takymacháček píše:Žluťasek píše:no snad ho netrefi kdo by nas pak tahmacháček píše:Žluťásku super . Tohle až si Mady přečte, tak ho trefí . On se mě tu zastával a já bych ho nechal ještě tahat . Hlavně, aby ta Mimoň byla, myslím že bude veselo .
A nikoho nepotáhnu, já jsem ještě malý děťátko, takže byste porád stáli
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
To ti děkuju! Než bych diojel tak by mi to sežralo 10 nadrží! Leda to hodit na Avku a dovalit Avkou, nebo druhá možnost traktor + podval, ale to by bylo všechno na dlouho, to na to prdím Ale špatný by to nebylo, alespoň bych se zase vyblbnul(chudáci gumy)......Josef píše:Tak si vem na pomoc kamaráda, třebaM.a.d.y píše:Macháčku já se tě tady zastávám jak trotl a ty se tomu tlemíš, nic si z toho nedělej, já takymacháček píše:
A nikoho nepotáhnu, já jsem ještě malý děťátko, takže byste porád stáli
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Wendy, to provádíš zkoušku, jesi tě veme sebou jo?Wendulka píše:25.5. je hezký datumMartasZ píše:FAKT BY TO UŽ CHTĚLO NAHODIT HLASOVÁNÍ O TERMÍNECH!!!