Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Přijde v Praze blondýna do banky a nechá se uvést k úředníkovi ohledně
půjčky.
Prý cestuje obchodně do Ameriky a potřebuje si na 2 týdny půjčit 1000 korun.
Úředník na to, že banka potřebuje nějakou záruku, takže blondýnka
mu nechá klíčky od nového BMW. Auto bylo zaparkované u chodníku,měla od něj
doklady,
vše bylo v pořádku. Banka tedy souhlasí, že vezme auto jako záruku půjčky.
Prezident banky a všichni úředníci se potom od srdce zasmáli blondýnce,
která dá bavorák za 2,5 milionu korun jako záruku na půjčku 1000 korun.
Jeden zaměstnanec auto odvezl a zaparkoval v garážích banky.
Po dvou týdnech se blondýna objeví, zaplatí 1000 korun a k tomu 17,41 korun
jakoúrok.
A úředník na to: "Slečno, jsme velmi rádi, že jsme s Vámi uzavřeli
obchod a že všechno tak hladce proběhlo, ale i tak nám to vrtá hlavou.
Když máte na bavoráka, tak si snad nepotřebujete půjčit 1000 korun?"
"To ne, ale kde bych v Praze zaparkovala na 14 dní za 17,-Kč?!
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Možná to tu někde už bylo, ale když jsi nakousl banky, tak něco přidám:
Za doby totalitní přišel pán do spořitelny a chtěl půjčit peníze, protože mu v USA zemřel bratr a on dědil 1000000 USD. Úředník zavolal ředitele a začali to řešit..... Tak pane, vy jet samozřejmě nemůžete, ale my tam pošleme našeho pracovníka, ten vám vše ohledně dědictví vyřídí a zděděné peníze vám zde převedeme na Tuzexové poukázky.
Pán povídá: Promiňte pánové, asi jste mi špatně rozuměli, já říkal že jsem dědil, ne že jsem debil
Když je to sekce pro zasmání, viděli jste už ten nový model Octávie RS iV s motorem 1,4 TSI?
Dojdou baterie a RS bude leda tak znak na kapotě. To musel vymyslet opravdu nějaký idiot
Hyundai i30 Fastback 1,4 T-GDI, Best of Czech + paket Style, Polar white - od 02/2019 Škoda Octavia III Kombi 2,0 TDi, Style + paket Sport, Denim blue - od 10/2016
Lokalita: Kladno
Určitě jste zaznamenali že se snižuje DPH na točené pivo v restauracích - jeden vtípek
Nechal jsem si v hospodě udělat řezaného tupláka z točeného tmavého nealkoholického piva a z lahvové Plzně do džbánku ssebou a půlku jsem vypil přímo ve výčepu....... nevíte proč mě výčepák hnal z hospody s basebolkou v ruce ?????
Divím se, že hospodští a stánkaři nejedou před parlament a ministerstvo financí a nedemonstrují to v praxi??? I s tiskem EET účtenek, ať to ti idioti vidí v praxi. A dnes mě dorazili s rozdílnou dph ma lanovky, vleky a dopravu. Když jsi v tomhle státě premiér a nevíš kudy kam slibů spousty a kasa prázdná, tak musíš být svině a ma ministerstvu financí mušíš mít óóbr svini. Pak jde všechno a můžeš slibovat, ti co se jim slibuje si to vlastně zaplatí. Ale to jsem ve špatným vláknu. Protože to moc k smíchu není. Ale vlastně je... k smíchu jsou všichni co tohohle panáka ještě neprokoukli...
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 40000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.