Zdravím všechny členy klubu.
Stal jsem se čerstvým majitelem Accenta 1,3/55kW r.v.99 a sháním k němu servisní manual pokud možno v češtině. Předem moc dík za pomoc.
Na foru jsem našel nějaké odkazy na stránky ale ty už nefungují. A co se tyče cizich jazyků (řečí, né ženských) tak to jsem na tom dost špatně. Tak pokud mě můžete nějak pomoci budu rád.
Servisní manual
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Servisní manual
Naposledy upravil(a) mawe dne 25 bře 2007, 18:17, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Hi, I am new on the forum, I am from Serbia so I can understand something of your language, but I can't write it, so I am writing in ENG.I need service manual for Hyundai Accent, that was made in 2000.Can some one send it to me on my e-mail vesketech@yahoo.com .
Thank you very much, and sorry for writing in ENG
re manual
Hi, I sent you an email regarding service manualveske píše:Hi, I am new on the forum, I am from Serbia so I can understand something of your language, but I can't write it, so I am writing in ENG.I need service manual for Hyundai Accent, that was made in 2000.Can some one send it to me on my e-mail vesketech@yahoo.com .
(I wrote him that nobody has service manual - OR HAS ANYBODY?!?!? everybody has only user manual and told him about hmaservice.com..)
Nebo tu snad má někdo dílensky manual na novejsi accenty?
Accent 1,5 16V 73KW rv.97