Ahoj, jak se prosím vás dostanu k žárovce osvětlení kufru i30 kombi 2012? Nikde kolem světýlka nevidím škvírku na šroubovák nebo tak něco. Je nějaký trik, jak to světýlko vyjmout?
Tady je akorát krytka šroubku cca 30cm od toho světýlka a snad jedině kdybych ho odšrouboval, mohl bych ten plast trochu vyhnout a strčit tam ruku. Ještě jsem to nezkoušel, protože nemam nástrčný klíč. Ale příjde mi to takový nešikovný.
Děkuji mnohokrát
Osvětlení kufru
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
- cernymotyl
- **
Re: Osvětlení kufru
Plastovou krytku světla vydloubnout. Jde to s opatrností šroubovákem, ale lepší je na takové věci plastové udělátko. Třeba tady celá sada, co se doma neztratí:
https://www.aliexpress.com/item/4000080 ... b201603_53
https://www.aliexpress.com/item/4000080 ... b201603_53
Hyundai Kona EV Smart
Suzuki SX4 1.6 VVT, 4x4, 2013
Staré pověsti české: Hyundai Kona
Suzuki S-Cross, Honda CR-V, Honda Civic, Honda Jazz, Renault Mégane, Š 120LS, Š 120L.
Suzuki SX4, VW Lupo, Suzuki Ignis, Subaru Justy, Suzuki Alto 2x.
Suzuki SX4 1.6 VVT, 4x4, 2013
Staré pověsti české: Hyundai Kona
Suzuki S-Cross, Honda CR-V, Honda Civic, Honda Jazz, Renault Mégane, Š 120LS, Š 120L.
Suzuki SX4, VW Lupo, Suzuki Ignis, Subaru Justy, Suzuki Alto 2x.
Tak žárovka je venku, ale ta funguje, takže tou to není. Čím by to ještě mohlo být? Nikde v kufru u dveří jsem nenašel žádný spínač nic. Má to snad svoji pojistku?
Jinak vydloubnout šlo v pohodě, zeshora jsem strčil 1mm plíšek a zapáčil a bylo venku - pro někoho dalšího.
Jinak vydloubnout šlo v pohodě, zeshora jsem strčil 1mm plíšek a zapáčil a bylo venku - pro někoho dalšího.
Vadný konektor
Vadný spínač. Odhaduju, ze je v zámku 5 dveri.
Aktuálně: Hyundai i30 2014 new weekend 1,6 MPI
Dříve: Renault megane II sedan 1,6
Felicia 1,3
š105
Dříve: Renault megane II sedan 1,6
Felicia 1,3
š105
Je vadný konektor, šťáva v kablících je ale v něm už ne.
Čaute, pre tých, čo si chcú vymeniť tú bludičku v kufri, stačí tenký šrobovák, plastový vyberák alebo pliešok a zapáčiť na pravej strane, teda bližšie k sedačkám.
Menili mi pás na garančku, lebo sa zasekol a prestalo mi svietiť úplne, tak som to skúsil pozrieť a zabudli ho späť pripojiť, problém vyriešený A už keď som to otváral, tak som tam dal rovno biele led svetlo, veľkosť 31mm.
Menili mi pás na garančku, lebo sa zasekol a prestalo mi svietiť úplne, tak som to skúsil pozrieť a zabudli ho späť pripojiť, problém vyriešený A už keď som to otváral, tak som tam dal rovno biele led svetlo, veľkosť 31mm.
- Přílohy
-
- svetlo_kuforI.jpg (63.47 KiB) Zobrazeno 1380 x
Hyundai i30 combi - 1.6i MPI CVVT GO! edition - Fiery Red
Hyundai Accent - 1.4i Elegance - Green
Hyundai Accent - 1.4i Elegance - Green