Je rozdiel mat nainstalovane aplikacie a iba radio loga. Ja sm mal aj aj a to s tou klavesnicou mi pomohlo, takze uz to slape. Idem na novy update...
Dakujem vsetkym ZA pomoc, hlavne za ten link na youtube....
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Je rozdiel mat nainstalovane aplikacie a iba radio loga. Ja sm mal aj aj a to s tou klavesnicou mi pomohlo, takze uz to slape. Idem na novy update...
Pred aktualizaciou ak mas nainstalovane aplikacie daj radsej factory reset....
Takze vysledok ten isty po opatovnom nainstalovani. Skusim to znova stiahnut od inokodial a uvidime.Stahoval som ten torrent.
Uz mam vysledok setrenia.R2-db269.cz píše: ↑01 dub 2020, 17:11 Ten torrent je určitě v pořádku. Zkus udělat kontrolu. Případně to mám na Google Drive.
Oni nemajú ani poňatie o čom to hovorím ,dostanú soft a inštrukcie a to je celé ,žiadne rozumy nečakaj ,ja vychádzam s faktu že aj to radio bez navi je android ,aktualizácia ktorá vyšla je v dvoch súboroch jeden je soft a ten druhý sú mapy ,logicky by to fungovať mohlo skôr treba prísť len nato akým spôsobom to tam dostať.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |