Ty by jsi mohla i ve všední den, ne? . Máš to za humny.Ďáblice píše:ja jsem pro ten druhy to je nejlepsi bych rekla teda ja
mimon 2007 - hlasovani o terminech
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už jsem také hlasoval. A nejvíce se mi to hodí 15-17.6.Jdu se mrknout,jak jsem zamíchal hlasováním,tak čau.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ahojda!
Já jsem taky hlasovala pro ten druhej termín - na konci května, ten mi vyhovuje skutečně nejlíp. Protože v červnu pak budu mít zkoušky a málo času. Tak snad mi můj hlas vyjde - zatím to vypadá dobře - a zase vás uvidím. Mějte se. PApa
Já jsem taky hlasovala pro ten druhej termín - na konci května, ten mi vyhovuje skutečně nejlíp. Protože v červnu pak budu mít zkoušky a málo času. Tak snad mi můj hlas vyjde - zatím to vypadá dobře - a zase vás uvidím. Mějte se. PApa
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
teda lidickove prosim Vas hlasujte nak rozumne, kdyz jedete dva jednim autem tak se domluvte a hlasujte jednou, ju?? plati jak pro Pajka s Petukou, tak pro Hanze s Joudou a i pro ostatni kterych jsem si nevsiml... DEKUJU!
to bych si sem mohl taky zaregistrovat vsecky svy kamose co tam povezu a hlasovat za ne na termin kdy se to hodi me.......
to bych si sem mohl taky zaregistrovat vsecky svy kamose co tam povezu a hlasovat za ne na termin kdy se to hodi me.......
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Ták, pro druhej termín hlasovala grupa podvodníků , co může člověk v dnešní době v tomhle státě čekat .black_sheep píše:teda lidickove prosim Vas hlasujte nak rozumne, kdyz jedete dva jednim autem tak se domluvte a hlasujte jednou, ju?? plati jak pro Pajka s Petukou, tak pro Hanze s Joudou a i pro ostatni kterych jsem si nevsiml... DEKUJU!
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Ha, budu potrebovat bryle, tohle tema jsem nejak prehlid...takze muj hlas tam mate, shodou okolnosti jsem ten nejpocetnejsi termin, u prvniho jsem si rekl, ze by jeste molaa byt zima a u druhyho, ze urcite bude o dva stupne vic...a jelikoz se tesim, tak koncovy terminy mi vzdaleny jak Vanoce.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ja dam pristi tyden Brno, pak Mimon (tam se tesim nejvic, protoze svy dva nej kamrady nemuzu na H sraz vzit, pac maj Ducato a R19), Hyundai a Plasy a zase Mimon.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak já myslel když jsem členem, že mám taky hlasovat......třeba přijedu jiným autemblack_sheep píše:teda lidickove prosim Vas hlasujte nak rozumne, kdyz jedete dva jednim autem tak se domluvte a hlasujte jednou, ju?? plati jak pro Pajka s Petukou, tak pro Hanze s Joudou a i pro ostatni kterych jsem si nevsiml... DEKUJU!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa,červnový termín pro který jsem hlasoval je až druhý nejpočetnější. Musím sem zaregistrovat příbuzenstvo,abych dohnal termín Pajkovic a Hansovojoudovic rodin. Budu muset zaregistrovat i psa,protože ten květnový termín má náskok a každý hlas dobrý.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Ahoj všem, dlouho sleduji hlasování, zatím sama nevím, jak to budu mít s časem.
Ale také se mi hodí termín spíše v červnu - Borku sakra - musíme něco vymyslet, jak je přehlasovat .
Rybičky fakt nemám ))))).
Přikládám tedy svůj hlas na termín v červnu, jestli to bude co platné.
Ale také se mi hodí termín spíše v červnu - Borku sakra - musíme něco vymyslet, jak je přehlasovat .
Rybičky fakt nemám ))))).
Přikládám tedy svůj hlas na termín v červnu, jestli to bude co platné.
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005