Prosím o radu.
Kouří se mi z výfuku-ne moc ale kouří. Prý to jsou zesmažené pístní kroužky.
Nevíte někdo kolik kroužky stojí a kde je nejlépe koupit?
máte s tím někdo zkušenosti?
Předem díky všem.
Pístní kroužky!
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
Mohl bys ještě zkusit nalejt do motoru nějakou chemii na dekarbonizaci, mohlo by se to i uvolnit.
Jinak bych doporučil G"otze kroužky, dělaly speciální "Výbrus za studena", dokázali se přizpůsobit i tvaru válce.
Jinak to asi koupíš v prodejnách náhradních dílů(Kelly....) nebo jestli jsi z Praglu tak byla speciálka v braníku na Jezerce.
Jinak bych doporučil G"otze kroužky, dělaly speciální "Výbrus za studena", dokázali se přizpůsobit i tvaru válce.
Jinak to asi koupíš v prodejnách náhradních dílů(Kelly....) nebo jestli jsi z Praglu tak byla speciálka v braníku na Jezerce.
-
Mohl by jsi upřesnit to "kouří"? pokud je to dým do bíla, může být problém i někde z vodou, myslím těsnění pod hlavou. Pokud máš diesela a kouř je do černa, začal bych asi vzduchovým filtrem a potom kontrolou vstřikovačů. Možná se pletu, ale u benzínu by ty zapečené písní kroužky provázela i nějaká spotřeba oleje...
Ahoj to je pravda, zalezi na barve, ale smerodatne jsou tlaky ve valcich, dulezite jsou take minimalni rozdily mezi valci.
Jestli mas 1.6 84kW G4GR motor, tak te musim zklamat ale ve vyhledu 14dni priblizne mi bylo receno ze se nedaji krouzky sehnat a to ani original, tedka cekam na Goetze jak se mi ozvou z prodejny.
Uz jsem byl nadseny ze je mam doma ale poslali mi na 1.8.
takze na 1.6 jedine 77,4 prumer
Kdo by vedel kde je nejak brzo (do 10dnu) sehnat at napise...
Jestli mas 1.6 84kW G4GR motor, tak te musim zklamat ale ve vyhledu 14dni priblizne mi bylo receno ze se nedaji krouzky sehnat a to ani original, tedka cekam na Goetze jak se mi ozvou z prodejny.
Uz jsem byl nadseny ze je mam doma ale poslali mi na 1.8.
takze na 1.6 jedine 77,4 prumer
Kdo by vedel kde je nejak brzo (do 10dnu) sehnat at napise...
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
*** Ivan je nejlepsi!!! ***